Kulinariniai receptai

Elvusia Elvusia 19998
2009-04-11 17:54 Elvusia
Mhhhh, na surišk kaip nors, pakaišiok to faršo po pamatais :)
Apdėk gal kokiom daržovėm.
Nekepiau niekad tokių cudų, tik įsivaizduoju :)
Net, jei ir nugrius, skonis dėl to tikrai nenukentės :)
urtele urtele 13511
2009-04-11 18:14 urtele 2011-09-11 06-14

Petronele rašė: Jo, su fantazija :) Ale kad jis stovėt - kelmas - nenori, virsta ant šono, kad jį kur.


Gal jau su rankos "tiesiąja" kažkas negerai? smile Matai, pvz "Velykų boba", viršus nupjaunamas , po to pjaunama kiekvienam po gabalėlį, o nupjautoji dalis ant viršaus dedama, tai tu ir su tuom "supuvusiu" kelmu taip daryt- mesk tas šaknis ant viršaus. smile
Petronele Petronele 18331
2009-04-11 18:32 Petronele
Pastačiau, bet dabar jau pavirtęs matau orkaitėj. O kad jūs girdėtumėt kaip jis pokši. smile Bliamba, kai sprogs tas maišas, visas šventes orkaitę gramdysiu. smile
Gerai, kad pyragus jau išsikepiau.
Petronele Petronele 18331
2009-04-11 19:12 Petronele 2011-09-11 06-14
Nu liuks gavosi, valandą kepė ir šeimos kolegija nusprendė, kad nėra reikalo jo apkepinėt daugiau, gerai apskrudęs ir taip gavosi. Atrodo simpatiškai.
Aradija Aradija 10364
2009-04-11 20:33 Aradija
na o ar skonis vertas tiek vargo? smile
Rolf Rolf 17196
2009-04-11 20:35 Rolf
O aš šiandien pirmą kartą gyvenime pyragą iškepiau. Pasirinkau kuo paprastesnį-obuolių pyragą. Šeimynai labai patiko, jau puse suvalgė.
Taip džiaugiuosi, kad skanus gavosi. Gal nesu beviltiška šioje srityje.
Ko gero reikės pyragus kepti smile
Aradija Aradija 10364
2009-04-11 20:48 Aradija
o pas mane namai dvokia svogunais smile vyras sugalvoja, kad siandien pasninkas ir jam reikia cibulynes vakarienei smile
Petronele Petronele 18331
2009-04-11 22:13 Petronele 2011-09-11 06-14

Aradija rašė: na o ar skonis vertas tiek vargo? smile

Pakraščiukus pakrapštinėjau - labai netgi skanus, o iškepęs ir stovi net :)

Rolf, gera pradžia, sveikinu. Rytoj gausi kitą kept, šventės juk :)
L
Loreta13 30842
2009-04-11 22:31 Loreta13 2011-09-11 06-14

Aradija rašė: jam reikia cibulynes vakarienei
Ir kaip ten ji daroma smile
Ar čia ta, kur silkę laikraštytje reik degint (ar kažkas panašaus...) smile
Aradija Aradija 10364
2009-04-13 11:43 Aradija
degino tiesiai ant dujines smile o siaip kaip gamino neziurejau nekenciu nei silkes nei svogūnų fek, tai pabėgau i kambarį ir uzsidariau duris kad tik ta smarve neitu
klem klem 3973
2009-04-13 11:59 klem 2011-09-11 06-14

Aradija rašė: degino tiesiai ant dujines smile o siaip kaip gamino neziurejau nekenciu nei silkes nei svogūnų fek, tai pabėgau i kambarį ir uzsidariau duris kad tik ta smarve neitu

Užjaučiu, Aradija smile
Betgi galima įžiūrėt ir teigiamų pusių -VYRAS GAMINA VALGYT smile
Aradija Aradija 10364
2009-04-13 12:09 Aradija
aga taip ir pasakiau kad vakariene ruos jis, tai jis ir pasiruose - del saves, o mes valgem cepelinus parduotuvinius smile
klem klem 3973
2009-04-13 12:38 klem 2011-09-11 06-14

Aradija rašė: aga taip ir pasakiau kad vakariene ruos jis, tai jis ir pasiruose - del saves, o mes valgem cepelinus parduotuvinius smile

Aradija smile
Kaip Tu Didžiajam šeštadienį valgei mėėsą smile
Taigi dar pasninkas - nors jau ne toks sausas, kaip Didžiajam Penktadienį smile
Elvusia Elvusia 19998
2009-04-13 13:24 Elvusia 2011-09-11 06-14

klem rašė:
Kaip Tu Didžiajam šeštadienį valgei mėėsą smile

Ar parduotuviniuose cepelinuose būna mėsos?
klem klem 3973
2009-04-13 13:31 klem 2011-09-11 06-14

Elvusia rašė:

klem rašė:
Kaip Tu Didžiajam šeštadienį valgei mėėsą smile

Ar parduotuviniuose cepelinuose būna mėsos?

Nežinau, nebandžiau smile
Bet teoriškai turėtų būti smile
Kaip tam anekdote - kur diedukas sako bobutei : "išči, išči - dolžno bytj"
Aradija Aradija 10364
2009-04-13 13:41 Aradija
o man pasninkauti negalima smile be to ten mesa gi taip smarkiai soja buna atskiesta kad galima sakyti vegetariski cepelinai smile
o siaip tai skaniausia žuvis yra - mėsa smile
L
Loreta13 30842
2009-04-13 17:52 Loreta13 2011-09-11 06-14

Aradija rašė: o man pasninkauti negalima
Smagiausia, šviesiausia būsena :))
Aradija Aradija 10364
2009-04-13 19:19 Aradija 2011-09-11 06-14

Loreta13 rašė: Smagiausia, šviesiausia būsena :))

smaigausia yra tai kad dabar galiu ryti tiek saldumynu kiek telpa smile nes visi tik ir dziaugiasi kiekvienu mano prigaugtu kg smile nors keisciausia tai kad siemet dar tik 1 kg ir tepriaugau, kazkaip pernai geriau sekesi nors ir nesistengiau smile
eh bet dar iki meeto spesiu i pagranduka pavirsti smile
2009-04-14 08:23 Voveruska01 2011-09-11 06-14

Elvusia rašė: Tai jis dar keps orkaitėje apie pusvalandį.

Na, tikrai nemėginau tokio gabalo gaminti.
Sakau - mes troškiname gabalėliais.
Greičiau ir kiekvienas gabalėlis atsigeria alučio :)

Sugrįšiu prie to kumpio. Tai mėsos prieš verdant aluje nereikia nei pasūdyt, nei niekur pamirkyt? Tiesiog supjaustyt ir išvirt aluje?
Elvusia Elvusia 19998
2009-04-14 13:26 Elvusia 2011-09-11 06-14

Voveruska01 rašė:
Sugrįšiu prie to kumpio. Tai mėsos prieš verdant aluje nereikia nei pasūdyt, nei niekur pamirkyt? Tiesiog supjaustyt ir išvirt aluje?


Žinote, koks druskos poveikis mėsai?
Ogi ji priverčia mėsą sausėti.
Todėl sūdau jau beveik pagamintus mėsos gaminius (išskyrus šašlykus), arba prieš pat gaminant.

Kaip čia jums pasakyti apie tą troškinimą aluje...
Mhhh, na troškinasi ta mėsytė tokioje svogūnų ir alaus pliurzėje :)))))
Mėsai beveik suminkštėjus, dedu druskos, pipirų ir kokių lauro lapų.
Jokių kitokių prieskonių nededu, nes užsimuš alaus skonis.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui