Petronele rašė: Tai va, kad to faršo pusė kažin ar tilps kiek nusipirkau :) Na, nieko, mano valgytojams turėtų užtekt :) Gal nė nepatiks.
Skanių alyvuogių nusipirkau - migdolais įdarytų. Man alyvuoges taip pat sudėtinga išsirinkt kaip ir vyną, tai džiaugiuos dabar. Einu dar vieną suvalgysiu :)
Matai, Petrute, tu gali drąsiai tuos šonkaulius supjaustyt.
Padaryk iš faršo tokį kelmuką, apdėliok tais šonkauliukais, gali tarp jų kokią morkelę įterpti.
Tu gi moteris su fantazija :)
O kad jie neišbyrėtų, prieš šaudama į orkaitę - surišk :)
Beje, kokias alyvuoges perki?
Paskutiniu metu įnikau į sveriamas.
Ištraukia jas iš aliejuko ar tokio skystimuko.
Skanios.
Brangios, zarazos.
Bet pikčiausia, kai rudenį dukra šventė gimtadienį, tai su tom prabangiom alyvuogėm suruošiau salotas.
Plyšau ryte iš pykčio, kai radau jas visas nurinktas išmetimui...