ANI rašė: Nežinau gal pasikartosiu,bet labai skanūs blynai:
Pirmiausia tai nusiperki sausų vaflių lakštų,juos susipjaustai kvadratais maždaug blyno dydžio ir sutepi su uogiene labai tinka obuolių arba paruoštu faršu.Tai yra ant vieno kvadrato tepi mase,o kitu uždengi.Tik visų iš karto nesusitepkit ,kad nepermirktų.
Imi 3-4 kiaušinius ,atskiri baltymą ir atskirai išplaki iki standžių putų.O į geltontrynį pili truputi cukraus (jeigu bus įdaras saldus)truputį druskytės dedi miltų pili pieno ir išsuki ,kad būtų tiršta masė po to sudedi baltymus ir lengvai permaišai.
Į ikaitintą aliejų,tik nepamažinkit imi vaflio kvadratą ir apvolioji tešla ir į skauradą.
Jeigu vaišysit kas dar tokių blynų nevalgę ,tai pirmas klausimas kaip tą uogienę ar faršą įdėjot į vidų.Skanaus
as taip darau ne su paprastai s vafliais o su taleriais ju yra ivairiu skoniu, tai jwi idaras saldus galima imti su kokosu arba riesutais, jei su farsu tai galima talerius imti kur su suriu yra.