Kulinariniai receptai

L
laura9 10597
2008-03-25 20:47 laura9 2011-09-11 05-46

Tess rašė: Pagaliau iškepiau pangasiją.
Ne labai man patiko.
Labai jau riebi žuvys.

Man irgi ji nepatinka, per daug riebi smile
Tess Tess 20234
2008-03-25 20:51 Tess
Katė tik patenkinta žuvį lapnojo, net ausys linko smile
Rolanda Rolanda 6896
2008-03-25 22:01 Rolanda 2011-09-11 05-46

Tess rašė: Pagaliau iškepiau pangasiją.
Ne labai man patiko.
Labai jau riebi žuvys.


O aš pangasiją troškinu folijoje: prikloju ant folijos pjaustytų morkų, svogūnų, saliero, krapo ir pan. (ką turiu po ranka smile ), ant daržovių dedu žuvytės filė ir suvynioju (padarau tokį kaip maišelį). Po 15min. orkaitėje- fantastiškas troškinukas!
Aradija Aradija 10364
2008-03-29 15:11 Aradija
hm gal galit pasidalinti kokiu nors receptu bet ne zuvies smile , kazko noreciau pasidaryti vakarienei bet nebeturiu fantazijos smile
Tess Tess 20234
2008-03-29 15:26 Tess
Aš nusipirkau makaronus (diiidelės kriauklytės). Jas išvirsiu ir prikimšiu keptu faršu su morkomis, svogunu, gal dar paprikos įdėsiu. smile Poto ant skardos, užpilsiu padažiuku, apibarstysiu sūriu ir į orkaitę.
Bus skanu. smile

Turiu dar skrandukų, maniškiai jų nemėgsta.
Kaip juos skaniai pagaminti, dariau iš jų guliašą, daugiau atrodo nieko. smile
Aradija Aradija 10364
2008-03-29 15:33 Aradija
makaronai nusibodo (negli buti smile ) be to susprogo mano stiklinis indas kuriame kepdavau lazanija smile hm o skrandukai sudomino, kaip juos tikrai reikia gaminti? niekad nesu bandzius smile
Tess Tess 20234
2008-03-29 15:40 Tess 2011-09-11 05-47
Aradija Aradija 10364
2008-03-29 16:00 Aradija
aciu smile
S
subare 523
2008-03-29 19:53 subare
Aš skrandukus gaminu taip:
Iš pradžių išverdu pasūditam vandenį, kai atvėsta supjaustau. Dedu į keptuvę sviesto, skrandukus, pjaustytus svogūnus (galvas), geriau jei yra raudoni. Pakepinu ant silpnos ugnies, kol svogūnai pagelsta. Užpilu grietinėle, nerieba, kuri kavai skirta. Ir dar prieskonių pagal skonį (aš mėgstu vegetą). Uždengus dangtį troškinu, kol suminkštėja. Prie jų tinka bulvių košė.
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 11:04 Elvusia
smile
Individas Individas 8613
2008-04-12 11:11 Individas 2011-09-11 05-48

Elvusia rašė: smile


Ką aš be taves daryčiau...Karoče, atveže, man elnienos(stirnienos, šernienos, etc.)Ji labai smulki, ką galima iš jos padaryti? tik nesiūlykit šedevrų, mano protas iki tiek neišneša.......Ačiū.
Petronele Petronele 18330
2008-04-12 11:14 Petronele 2011-09-11 05-48

individas rašė: Ką aš be taves daryčiau...Karoče, atveže, man elnienos(stirnienos, šernienos, etc.)Ji labai smulki, ką galima iš jos padaryti? tik nesiūlykit šedevrų, mano protas iki tiek neišneša.......Ačiū.

Net seilė nutyso... smile Būtum arčiau - siūlyčiau mainyt į jau iškeptus kalakutienos kotletus. smile Sugadinsi dabar gerą daiktą. smile
Individas Individas 8613
2008-04-12 11:19 Individas 2011-09-11 05-48

Petronele rašė:
Net seilė nutyso... smile Būtum arčiau - siūlyčiau mainyt į jau iškeptus kalakutienos kotletus. smile Sugadinsi dabar gerą daiktą. smile


Tau geras daiktas, o man galvos skausmas.....Bliamba, ką su juo daryti???? smile smile smile
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 11:22 Elvusia
Kažkada valgiau tarkuotų bulvių plokštainį su briediena.
Valgiau stirnienos kotletus.
Bet mane vaišino, žvėrienos nemoku pagaminti, Kažkokia sausa ta mėsytė.
L
Loreta13 30842
2008-04-12 11:23 Loreta13 2011-09-11 05-48

individas rašė: atveže, man elnienos(stirnienos, šernienos, etc.)Ji labai smulki
kaip suprast, "smulki" smile
Stirnieną pamarinuoju per naktį ( šašlyko, žvėrienos prieskoniai - pilna jų Maximose).
Turiu sunkų špižinį troškintuvą.
Sumetu į jį, pridedu svogūnėlio šiek tiek, česnakiuko nemažai, patroškinu ant silpnos ugnies valandėlę. Pridedu bulvyčių, morkyčių. Baigiant troškint (reik pažiūrėt ar mėsa minkšta. Nors stirniena būna labai greit minkštutėlė, tirpstanti burnoje) šiek tiek grietinytės.
Paprasta. Skanu.
Na mano kolegė, jei didesnis gabalėlis, prismaigsto kiaulienos lašinukų, marinuoja tokiais pat prieskoniais ir kitą dieną kepa taip vadinamoje "rankovėje", kurių taip pat Maximose pilna.
Neišgaruoja sultys, mėsytė būna trapi, minkštutėlė ir sultinga.
Labai tinka rauginti agurkėliai ir "rugių sultys":))
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 11:24 Elvusia 2011-09-11 05-48

Loreta13 rašė: "rugių sultys":))

:)
Individas Individas 8613
2008-04-12 11:25 Individas
Vat tau ir draugai....Atveže, numete, žinokis....O čia girdėjau, kad kažkoks specifinis kvapas (skonis) nuo jos būna....
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 11:28 Elvusia
Na va, paskaitinėk:
www.anonsas.lt/portal/block/14/article/3689

Kažkada seniai, paprašė medžiotojai paruošti jiems šernienos troškinį.
Žmonių apie 40, troškinio daug.
Atvežė jie tą šernieną.
Ką aš žinau, atrodo, pamarinavau, pridėjau prieskonių, troškinu.
O, my god, smarvė neišpasakyta. Pasirodo, kuiliukų mėsa.
Tokios šlykštynės gyvenime nebuvau uosčiusi :)
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 11:29 Elvusia 2011-09-11 05-48

individas rašė: Vat tau ir draugai....Atveže, numete, žinokis....O čia girdėjau, kad kažkoks specifinis kvapas (skonis) nuo jos būna....

Daugiau rugių sulčių - ne tik kvapo, skonio nepajusi :)
L
Loreta13 30842
2008-04-12 11:30 Loreta13 2011-09-11 05-48

individas rašė: Vat tau ir draugai....Atveže, numete, žinokis....O čia girdėjau, kad kažkoks specifinis kvapas (skonis) nuo jos būna....
Ir aš taip anksčiau maniau. Nėra ten jokių kvapų, jei teisingai išdorota.
Labai skani mėsytė.
O su tais "kuiliais", tai ir taip viskas aišku:))
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui