individas rašė: atveže, man elnienos(stirnienos, šernienos, etc.)Ji labai smulki
kaip suprast, "smulki"
Stirnieną pamarinuoju per naktį ( šašlyko, žvėrienos prieskoniai - pilna jų Maximose).
Turiu sunkų špižinį troškintuvą.
Sumetu į jį, pridedu svogūnėlio šiek tiek, česnakiuko nemažai, patroškinu ant silpnos ugnies valandėlę. Pridedu bulvyčių, morkyčių. Baigiant troškint (reik pažiūrėt ar mėsa minkšta. Nors stirniena būna labai greit minkštutėlė, tirpstanti burnoje) šiek tiek grietinytės.
Paprasta. Skanu.
Na mano kolegė, jei didesnis gabalėlis, prismaigsto kiaulienos lašinukų, marinuoja tokiais pat prieskoniais ir kitą dieną kepa taip vadinamoje "rankovėje", kurių taip pat Maximose pilna.
Neišgaruoja sultys, mėsytė būna trapi, minkštutėlė ir sultinga.
Labai tinka rauginti agurkėliai ir "rugių sultys":))