Kulinariniai receptai

Tess Tess 20234
2011-07-20 10:11 Tess
Kai formuoju susi, šalia pasistatau indelį su virintu vandeniu ir keliais lašais acto. Patepu rankas ir tada imi ryžius, tada ne taip limpa, tuo pačiu vandenuku perbraukiu per Nori kraštą ir tada viskas labai gerai sulimpa :)

Darau iš karto daug, suvynioju į maistinę plėvelę kas liko ir į šaldytuvą.
Kai kuriems ne skanu valgyti kitą dieną, o man tai labai skanu susi pusryčiams :)

Su Wasabi tikrai labai skanu. Kartais valgant įmetu į sojų padažą. Nors kažkur esu skaičius, kad tai pas japonus blogas tonas, bet man skanu, o namie mano blogo tono niekas nemato. :)
2011-07-21 23:21 vvirginija1
Gal kokias skanias salotikes darote su saliero stiebu?
o kažin, šakninių salierų lapus galima vartoti taip pat kaip ir nešakninių. Sodinau ir tokių ir tokių, dabar nebeatskiriu kur kokie, lapai tai vienodi atrodo smile
Aradija Aradija 10365
2011-07-22 00:15 Aradija 2011-09-11 07-25

vvirginija1 rašė: Gal kokias skanias salotikes darote su saliero stiebu?
o kažin, šakninių salierų lapus galima vartoti taip pat kaip ir nešakninių. Sodinau ir tokių ir tokių, dabar nebeatskiriu kur kokie, lapai tai vienodi atrodo smile

o kaip tuos salierus valgyti jei jie smirdi? smile
Rolanda Rolanda 6896
2011-07-22 07:03 Rolanda 2011-09-11 07-25

vvirginija1 rašė: Gal kokias skanias salotikes darote su saliero stiebu?
o kažin, šakninių salierų lapus galima vartoti taip pat kaip ir nešakninių. Sodinau ir tokių ir tokių, dabar nebeatskiriu kur kokie, lapai tai vienodi atrodo smile


Mano skaniausios salotos: išverdi ryžių+sauja mirkytų razinų+sauja smulkintų graikiškų riešutų+pjaustyti keli saliero lapkočiai (man skanu, kai jų būna daug...bet dėk pagal skonį)+šaukštas Helman's majonezo. smile smile Nerealiai skanu! smile
snake snake 3833
2011-07-22 08:09 snake 2011-09-11 07-25

Aradija rašė:

vvirginija1 rašė: Gal kokias skanias salotikes darote su saliero stiebu?
o kažin, šakninių salierų lapus galima vartoti taip pat kaip ir nešakninių. Sodinau ir tokių ir tokių, dabar nebeatskiriu kur kokie, lapai tai vienodi atrodo smile

o kaip tuos salierus valgyti jei jie smirdi? smile


Nu čia dabar? Jie fantastiškai kvepia smile
Elste Elste 27291
2011-07-22 08:19 Elste 2011-09-11 07-25

Aradija rašė:

vvirginija1 rašė: Gal kokias skanias salotikes darote su saliero stiebu?
o kažin, šakninių salierų lapus galima vartoti taip pat kaip ir nešakninių. Sodinau ir tokių ir tokių, dabar nebeatskiriu kur kokie, lapai tai vienodi atrodo smile

o kaip tuos salierus valgyti jei jie smirdi? smile

o kaip žuvį valgo - ta irgi smirda smile
Elste Elste 27291
2011-07-22 08:21 Elste 2011-09-11 07-25

Rolanda rašė: +šaukštas Helman's majonezo.

o kodėl kai čia taxe receptukus paskaitai, vis tą Helman"s majonezą deda, o ne kokį kitokį smile ar čia jis jau toks skanus, ar tik jis tinka smile , ar čia už jo reklamą kokius atkatus gaunat smile
snake snake 3833
2011-07-22 08:31 snake
Elste, tu ką nežinai, kad helmanas pats skaniausias majonezas, aš jį vieną patį galiu valgyti, vietoj ledų.
Elste Elste 27291
2011-07-22 08:34 Elste 2011-09-11 07-25

snake rašė: Elste, tu ką nežinai, kad helmanas pats skaniausias majonezas, aš jį vieną patį galiu valgyti, vietoj ledų.

nežinau smile aš naudoju Daumantų gardų arba pusriebį.
Anksčiau skaniausas man buvo Vilniaus smile
Tininga Tininga 50021
2011-07-22 08:45 Tininga 2011-09-11 07-25

Elste rašė:

snake rašė: Elste, tu ką nežinai, kad helmanas pats skaniausias majonezas, aš jį vieną patį galiu valgyti, vietoj ledų.

nežinau smile aš naudoju Daumantų gardų arba pusriebį.
Anksčiau skaniausas man buvo Vilniaus smile
Vilnių ir mes dar naudojam, bet Hellmanas man daug skanesnis. Nesu aš didelė valgytoja tų majonezų... Bet skirtumas tarp jų yra toks, kiek pastebėjau: kai Vilnių įdedi į salotas, ar šašlykus su juo darai, jis tarsi dingsta, į vandenėlį pavirsta. O Hellmanas lieka tirštas. Bet brangokas. Ir dar kečupas Hellmano patinka.
O Daumantų irgi man skanus.
Tess Tess 20234
2011-07-22 09:03 Tess
Dar labai skanu: morkos, obuoliai ir salierai su majonezu. :)
Maximoje dar labai skanios salotos yra: liežuvis, ridikėliai, salierai, krapai ir majonezas.
Elste Elste 27291
2011-07-22 09:05 Elste 2011-09-11 07-25

Tininga rašė: Vilnių ir mes dar naudojam, bet Hellmanas man daug skanesnis. Nesu aš didelė valgytoja tų majonezų... Bet skirtumas tarp jų yra toks, kiek pastebėjau: kai Vilnių įdedi į salotas, ar šašlykus su juo darai, jis tarsi dingsta, į vandenėlį pavirsta. O Hellmanas lieka tirštas. Bet brangokas. Ir dar kečupas Hellmano patinka.
O Daumantų irgi man skanus.

Nu reiks kada gal pabandyt į salotas kokias smile
O šašlykams tai nenaudoju majonezo. Darau su rūgusiu kaimišku pienu arba grietine (jau nat surigimo ribos kai būna smile ) laaaabai skanūs būna, niam smile
Samajana Samajana 6091
2011-07-22 09:07 Samajana 2011-09-11 07-25

Elste rašė: Daumantų ........Vilniaus smile

Elste smile
Vienintelis ir nepakartojamas kriterijus teikiant kam nors pirmumą yra ... pavadinimas.
Lietuviškas š...nuo lenkiško š... niekuo daugiau nesiskiria. Gamintojas išgaudinėdamas produkto skonines savybes visados taikosi prie šalies valgytojų maitinimosi įpročių. Kaip žvejai žuvims pašarą maišydami... taip ir jie smile Lietuviui helmansas...ahaaa, dėsim šitų "proškų" daugiau, o vietoj kiaušinių trynių dėsim kiaušinių miltelius. Ispanui ar anglui... proškos jau iš kito "angliško" maišo...
Juokinat su tuo majonezo skanu -neskanu. Jis visas vienodas...aliejus, grietinė kiaušiniai ir ...priedai. Vat priedai skonį tai keičia....Kuo daugiau tuo "skaniau" smile
Cha-cha Cha-cha 5529
2011-07-22 09:09 Cha-cha 2011-09-11 07-25

Tess rašė: Dar labai skanu: morkos, obuoliai ir salierai su majonezu. :)
Maximoje dar labai skanios salotos yra: liežuvis, ridikėliai, salierai, krapai ir majonezas.


Aš dar saulėgražų įmetu
Elste Elste 27291
2011-07-22 09:10 Elste 2011-09-11 07-25

Samajana rašė:

Elste rašė: Daumantų ........Vilniaus smile

Elste smile
Vienintelis ir nepakartojamas kriterijus teikiant kam nors pirmumą yra ... pavadinimas.
Lietuviškas š...nuo lenkiško š... niekuo daugiau nesiskiria. Gamintojas išgaudinėdamas produkto skonines savybes visados taikosi prie šalies valgytojų maitinimosi įpročių. Kaip žvejai žuvims pašarą maišydami... taip ir jie smile Lietuviui helmansas...ahaaa, dėsim šitų "proškų" daugiau, o vietoj kiaušinių trynių dėsim kiaušinių miltelius. Ispanui ar anglui... proškos jau iš kito "angliško" maišo...
Juokinat su tuo majonezo skanu -neskanu. Jis visas vienodas...aliejus, grietinė kiaušiniai ir ...priedai. Vat priedai skonį tai keičia....Kuo daugiau tuo "skaniau" smile

Ir aš taip manau smile
Tess Tess 20234
2011-07-22 09:11 Tess
Reikės ir man taip padaryti :)
Kaip tik visko turiu :)
urtele urtele 13511
2011-07-22 09:15 urtele 2011-09-11 07-25

Samajana rašė: Jis visas vienodas...aliejus, grietinė kiaušiniai ir ...priedai. Vat priedai skonį tai keičia...
kai viena pažįstama, dirbanti "maisto kontrolės tarnyboj" man pasakė, kad aliejai visi vienodi, tik supilti į skirtingus butelius, aš pagalvojau, kad ji durnė. smile .
snake snake 3833
2011-07-22 09:15 snake
Matyt, nuo priedų visas skonis priklauso. Bet man ir yra skaniausi helmano priedai smile .
Elste Elste 27291
2011-07-22 09:17 Elste 2011-09-11 07-25

snake rašė: Matyt, nuo priedų visas skonis priklauso. Bet man ir yra skaniausi helmano priedai smile .

o kokius E helmanas deda? smile katrie čia skaniausi smile
snake snake 3833
2011-07-22 09:20 snake 2011-09-11 07-25

Elste rašė:

snake rašė: Matyt, nuo priedų visas skonis priklauso. Bet man ir yra skaniausi helmano priedai smile .

o kokius E helmanas deda? smile katrie čia skaniausi smile


A velnias juos žino...Skaniausi ir tiek...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui