amadina22 rašė:
O įdomu, kaip kepate pyragą. Paprastoj skardelėj, ar kokioj nepridegančioj ar kokį popierių įdedate (na, tokį "sviestinį"). Jūsų techologija atidirbta, gal pasidalinsite patirtimi.
Paprastai kepu silikoninėje kekso formoje.
Bet ta formelė mažoka.
Paskutiniu metu pradėjau kepti toje skardelėje, kuri buvo orkaitėlėje.
Nededu jokio popieriaus - prabanga :)
Patepu aliejumi, jei turiu pabarstau kokoso drožlėmis, kartais sezamo sėklomis.
Šiandien nebarsčiau niekuo.
Pilu sluoksnį tešlos, tada daug daug obuolių, ir ant viršaus užvarvinu likusią tešlą.
Jei ketinate pirkti kažkokią skardelę, rekomenduoju silikoninę.
Tegul ji brangesnė, bet kaip patogu :)
Nei prilimpa, lengva išplauti.
Aš irgi šiandien sau pasakiau: pasitaupysiu ir pirksiu silikoninę formą didesniam kiekiui pyrago iškepti.