Kiek čia tiesos
PRODUKTAI, KURIŲ NIEKADA NEGALIMA VALGYTI
Tai:
Čipsai,
"Gallina blanca" buljonai,
Majonezas plastikiniuose indeliuose (actas ardo plastmasę, jis plauna
iš jos dioksinus - kancerogenus).
Negalima valgyti rūkyto sūrio.
Negalima valgyti lydyto sūrelio - jis netirpsta mūsų organizmuose. Į
sūrelių mases deda dažiklius, kildymo miltelius.
Geriau imti natūralią varškę ir dėti į ją tai, kas patinka.
Jei į prieskonius įdėti dirbtiniai komponentai, tokie, kaip natrio
gliukomatas (E621), dėti į maistą tokių prieskonių negalima.
Į pomidorų sultis deda kenksmingą putų malšintoją.
Šokolade yra argininas. Tai už orgazmą atsakinga rūgštis. Ir, jei
valgyti daug šokolado, atsiranda priklausomybė, ir nuosavas argininas
nebegaminamas. Tačiau tai nereiškia, jog visiškai negalima valgyti
šokolado.
Jei į šokoladą įdėtas cukrus, pienas ir kakava, tuomet jį galima valgyti.
O jei ten dar ir maistiniai koncentratai - nėra prasmės jį valgyti.
Greito paruošimo sriubos, tirpi kava, sultys, sulčių nektaras,
koncentratai iš pakelių - tai tie produktai, kurių niekada negalima
valgyti ir gerti.
Pienas gali būti antiseptinėje pakuotėje, tai reiškia, jog į tokią
pakuotę yra įdėti antibiotikai arba dimeksidas. Pienas, esantis
tokioje pakuotėje įtraukia į save visą antiseptiką.
Analogiškai ir sultys.
. "McDonald's" firma sukūrė tokį antioksidantą, kuris neleidžia tamsėti
bulvėms ir jas galima laikyti 4 mėnesius. Ir šios firmos darbuotojai
priversti pasirašyti sutartį apie šio fakto neviešinimą Skirtumas
tarp greito ir negreito maisto yra tas, jog greito maitinimo firmos
maistą ruošia iš anksto, o tam, kad jis negestų naudojami
konservantai.
Troškulį skatinantys gėrimai (Coca cola, Sprite, Fanta ir tt) savyje
turi kofeino grupės medžiagų, turinčių narkotinį poveikį. Ir tuos
gėrimus geria vaikai... Normalus žmogus to negeria ir nevalgo.
Į džiūvėsėlius dedama E621, todėl kad sūdyti brangiau...
Kukurūzų gamybai naudojama 140 laipsniu temperatūra, bet tokioje
temperatūroje dega cukrus, ir gaunasi negražu, bei neskanu. Todėl
dedamas ciklomatas, o tai kancerogenas. O kukurūzus valgo vaikai...
"Danon" firma reklamuoja savo produktą, neva turintį gyvųjų bakterijų.
Gyvosios bakterijos gyvena nuo 2 iki 6 dienų, nedaugiau. O jų gaminiai
tinkami vartoti pusę metų. Kai jie atiduoda savo produktus ekspertams,
tai ten viskas tvarkoje. Po to šie produktai švitinami. Tokiu būdu
amerikiečiai išsprendė salmoneliozės problemą Jie apšviečia visus
kiaušinius. Produktas netampa radioaktyvus, tačiau žūsta visi
baltymai.
Jogurtai - ta pati istorija...
Natūralūs antiseptikai - svogūnas ir česnakas, visa kita - chemija.
"Nestle", "Knorr", "Mars", "Snikers", ... - geninė inžinerija. Šią
informaciją galima gauti internete, "Greenpeace" saite, vaikiškos
mitybos puslapyje...
Stebėkite, ką valgote Jūs patys, Jūsų vaikai, Jūsų artimieji.
Kaip sako liaudies patarlė -
"Duobę sau kasame šakute ir šaukštu, ligą randame lėkštės dugne..."
Žiūrėdami į veidrodį, bent jau rytais, šypsokitės tam, kas ten gyvena!