Kulinariniai receptai

amadina22 amadina22 19757
2011-08-23 22:18 amadina22
Kokių čia grožybių pilna.
www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=1

Kažin, perkant maximoj silikoninę formą, galima kokią netikusią nusipirkti, kinietišką "podielką".
Elvusia Elvusia 19998
2011-08-23 22:32 Elvusia
Mes pirkome Maximoje silikonines formeles keksiukams. Normalios. Kepėm jau tikrai ne kartą.
Duonai kepti ir keksui irgi pirkau Maximoje.
Kitas pirkome Jyske.
Niekuo jos nesiskiria.
Bet pirkome pernai prieš Kalėdas - buvo geros kainos.
amadina22 amadina22 19757
2011-08-23 22:37 amadina22
Apšvietėte mane, pasidarė aiškiau. Reikės ryžtis nusipirkti.
I
IlonaD 6943
2011-08-27 19:49 IlonaD
Kepiau hachapuri, nežinau kaip iš tikrųjų gruzinai gamina, bet gavosi irgi labai neblogai :)
Ingredientai:
Tešlai:
250 g varškės,
150 g sviesto,
1 a. š. kepimo miltelių,
0,5 a. š. cukraus,
1 kiaušinis,
1,5 stiklinės miltų
Įdarui:
150 g ferm. sūrio
1 kiaušinis
1 v. š. grietinės
2-3 smulkiai sukapotos skiltelės česnako
Gaminimas:
Varškę sumaišyti su išlydytu sviestu. Įdėti kepimo miltelių, cukrų, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir išminkyti tešlą. Įdaras: ferm. sūrį stambiai sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę ir česnakus, viską gerai išmaišyti.
Tešlą padalinti į 2 dalis. Viena dalimi iškloti skardos dugną, kraštus pakelti ir prispausti. Sudėti įdarą, uždengti antra iškočiota dalimi. Viršų subadyti šakute, aptepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 40-45 min.
Skaniausia valgyti ką tik iškeptą.

Tik įdarui dėjau daugiau česnako + krapai + petražolės + bazilikas ir visakokių kitokių žalumynų.
Petronele Petronele 18330
2011-08-27 21:05 Petronele 2011-09-11 07-27

IlonaD rašė: Kepiau hachapuri, nežinau kaip iš tikrųjų gruzinai gamina

Nelabai mums juos atkartot, jie sūrį - brinzą naudoja. Mums dar į fetą jį galima keisti, bet skanu kelias rūšis pamaišyti: fermentinį, fetą ir mozzarelą.
Bet čia pusė velnio, labai gerai, kad žalumynų daug pridėjai, taip ir turi būt, bet kodėl kepei kaip pyragą nesupratau. Juos keptuvėj kept reikia: iškočioji tešlos paplotį, į vidurį dedi įdaro, kraštus surenki viršuj, suspaudi ir tada atsargiai vėl iškočioji, gaunasi apvalus blynas su įdaru viduje. Gan plonas. Iškepi ir dar lydytu sviestu patepi.
I
IlonaD 6943
2011-08-27 21:31 IlonaD 2011-09-11 07-27

Petronele rašė: Nelabai mums juos atkartot, jie sūrį - brinzą naudoja. Mums dar į fetą jį galima keisti, bet skanu kelias rūšis pamaišyti: fermentinį, fetą ir mozzarelą.
Bet čia pusė velnio, labai gerai, kad žalumynų daug pridėjai, taip ir turi būt, bet kodėl kepei kaip pyragą nesupratau. Juos keptuvėj kept reikia: iškočioji tešlos paplotį, į vidurį dedi įdaro, kraštus surenki viršuj, suspaudi ir tada atsargiai vėl iškočioji, gaunasi apvalus blynas su įdaru viduje. Gan plonas. Iškepi ir dar lydytu sviestu patepi.


Mat kaip smile
Kaip pyragas irgi neblogas gavosi, kitą kartą kepsiu kaip blynus. Sūrį dėjau fermentinį ir mozzarelą, na, nors tiek pataikiau smile
ram-une ram-une 369
2011-08-28 15:45 ram-une 2011-09-11 07-27
prasom vaisintis ;)
ram-une ram-une 369
2011-08-28 15:47 ram-une
:(
ram-une ram-une 369
2011-08-28 15:47 ram-une
tik keliant nuotrauka negerai apkarpo :( atsiprasau uz nevykusia foto :( perfotografuot nebeimanoma..
Aradija Aradija 10364
2011-08-29 00:27 Aradija
mmm niam niam niam niekas matau dar neatsikando tai as busiu pirma ir kitiems nepaliksiu smile nu super, is kur tiek kantrybes pas tave tuos tortus lipdyti? man pati torta pagaminti nesunu, nu bet puosti ji, tai ojojoj kiek reikia kantrybes smile
snake snake 3833
2011-08-29 13:19 snake
Nesikuklink, Aradija, tu konditerša mūsų smile
Elste Elste 27356
2011-08-29 13:24 Elste 2011-09-11 07-27

Aradija rašė: mmm niam niam niam niekas matau dar neatsikando tai as busiu pirma ir kitiems nepaliksiu smile nu super, is kur tiek kantrybes pas tave tuos tortus lipdyti? man pati torta pagaminti nesunu, nu bet puosti ji, tai ojojoj kiek reikia kantrybes smile

nu aš irgi galvoju, kiek reikia kantrybės, kad bepuošdama nesuvalgytum smile smile
dianaaa dianaaa 1637
2011-08-29 14:15 dianaaa 2011-09-11 07-27
Aradija aš irgi tave vaišinu,tik nepersivalgyk smile

šokoladinis-karamelinis tortas
Aradija Aradija 10364
2011-08-29 14:36 Aradija
va va sedziu migdolus kemsu - kaip tik truko to kazko sokoladinio karamelinio smile niam niam dabar visai patenkinta smile
edute edute 2671
2011-08-29 14:41 edute
Pasidalinsiu vakar daryta ir tikrai skania "ziemine misraine" smile
4kg virtų, kubeliais pjaustytų burokėlių, 0,5 paprikų, 0,5 svogūnų, 0,5 pomidorų, 0,2 kg česnakų, 0,4 l aliejaus, 180 g cukraus, 60 g druskos, 0,2 l obuolių acto.
Svogūnus pakepinti aliejuje, paskui sudėti kubeliais pjaustytas paprikas, pomidorus, pakepinti, supilti ant burokėlių, taip pat supilti likusį aliejų, cukrų, druską, actą ir viską virti 0,5 val. Pabaigoje sudėti česnaką, pavirti 5 min ir į stiklainius.
Skanaus
2011-08-29 14:42 vvirginija1 2011-09-11 07-27

dianaaa rašė: irgi tave vaišinu,tik nepersivalgyk smile
Jūs geriau mums pasakokit ką ir kaip į vidų dėjot, o viršus... suvalgysim ir nepapuoštus smile
dianaaa dianaaa 1637
2011-08-29 17:51 dianaaa
Jei kam įdomu tortą dariau pagal šį receptą
skanusgyvenimas.blogspot.com/2010/11/karamelinis-sokoladini...
2011-08-29 20:04 vvirginija1 2011-09-11 07-27

dianaaa rašė: Jei kam įdomu tortą dariau pagal šį receptą
skanusgyvenimas.blogspot.com/2010/11/karamelinis-sokoladini...
Atrodo skaniai smile O kaip jums gavosi?
ram-une ram-une 369
2011-08-29 20:52 ram-une
:D mano tortuko vidus visai paprastutis : baltas biskvitas sulaistytas persiku sultimis ir perteptas grietinele su persiku gabaliukais :) va ir visas mandrumas :D

man labiau patinka tortus puosti,nei kept :)

edute, nusikopinau misraines receptuka-butinai savaitgaly gaminsiu, aciukas smile
edute edute 2671
2011-08-29 21:05 edute 2011-09-11 07-27

ram-une rašė:

edute, nusikopinau misraines receptuka-butinai savaitgaly gaminsiu, aciukas smile

smile
tik as kita karta desiu maziau aliejaus ir acto. Nes cia pagal sita recepta vakar pirma karta dariau. Tai kai karstas tai viskas ok atrodo. O vat saltas pasirode piski riebokas ir astrokas smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui