Kristiana__ rašė: Viskas, pasiūlymi baigėsi?
Parašysiu sumuštinių receptuką.
Gal kažkam keistas.
Bet, patikėkite, nežinau žmonių, kuriems nepatiko.
Galimi tiek šilti, tik šalti.
Kiek gaminčiau, visuomet būna mažai :))
"Košė malošė":
Virta tarkuota morka ir tarkuotas fermentinis sūris vienodomis proporcijomis.
Na gal morkų šiek tiek daugiau.
Smulkiai pjaustytas cesnakas - nepagailėt.
Šiek tiek patinkančių prieskonių.
Majonezas - kad ir Hellman's.
Paragaut "košę malošę" būtina :))
Apkepintą (orkaitėje ar tosteryje) batoną aptepame sviestuku - vos vos.
Dedame sočiai "košės malošės".
Šauname į orkaitę, kol sūris pradeda lydytis.
Galima vežtis į gamtą, galima valgyt iškart.
Skanesni tos pat dienos kepimo, kol batonas traškus.
Kitą dieną, kai jis jau suminkštėja, skonis nukenčia:))