Kulinariniai receptai

A
Amanda 3804
2008-04-28 11:00 Amanda
Nu kas jau ten bebūtų, vis tiek, kažkas juk gausis.

Šviežių daržovių salotų, vasabi padažo, mažas bokaliukas alaus, valgysit, manau dviese, ir pirštelius viens kitam laižysit smile


Tik nenusišauk, dienos puikios, lauke gražu, gyventi labai jau manau turi norėtis.
Individas Individas 8613
2008-04-28 11:28 Individas 2011-09-11 05-49

Amanda rašė:

Šviežių daržovių salotų, vasabi padažo, mažas bokaliukas alaus,


Atradau, Vilniaus majonezo padažus. Tokiose didelėse tarose. Labai skanus.
2008-04-28 11:35 Voveruska01
Pasidalinsiu labai paprastų, o svarbiausia sočių, salotu receptu:
Apvirti brokoliai, virti kiaušiniai, pomidorai + mėgstamiausias majonezas.

Tokių galima nusipirkt rimi, bet savos gamybos daug skanesnes, kaip sakoma, jokių E, tirštiklių ir standiklių nereikia smile
L
laura9 10597
2008-04-28 12:05 laura9 2011-09-11 05-49

Voveruska01 rašė: Pasidalinsiu labai paprastų, o svarbiausia sočių, salotu receptu:
Apvirti brokoliai, virti kiaušiniai, pomidorai + mėgstamiausias majonezas.

Tokių galima nusipirkt rimi, bet savos gamybos daug skanesnes, kaip sakoma, jokių E, tirštiklių ir standiklių nereikia smile

Su brokoliais nelabai tenka užsiimti, tai paklausiu: kiek laiko juos reikia virti, kad būtų apvirti?
Loreta Loreta 28574
2008-04-28 12:09 Loreta
Man brokolius patinka graužti nevirtus, bet manau, kad jei juos apvirti - tai labai trumpai, kad neprarastų savo gerųjų savybių
www.sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf/0/0B35D0...
E
egluteeeeee 585
2008-04-28 12:12 egluteeeeee
Aš brokolius apverdu 2 minutes.Labai man skanu su jais be pomidorų dar krapų nepagailėti.
2008-04-28 12:12 vvirginija1 2011-09-11 05-49

individas rašė:


Atradau, Vilniaus majonezo padažus. Tokiose didelėse tarose. Labai skanus.

Taip, tikrai skanus, mes jau senokai atradę... smile
J
Joana 366
2008-04-28 12:12 Joana
Kiaulieną geriausiai marinuoti su pomidorų pasta:
supjaustome kiaulieną kepsnių dydžiais, pripjaustome daug svogūnų ir juos sumaigome rankomis, kad daugiau sulčių išsiskirtu, juos maigome kartu su mėsa, tada ipilame pomidorų pastą arba ketčupo, na ko po ranka yra, pridedame prieskonių skirtų žvėrienai, jie yra kvapnesni ir ipilame šiek tiek aliejaus, viską gerai sumaišome, sumaigome ir paliekame 6-12 val. o tada kaip patogiau ar į orkaitę, ar į kepsninę, ar į keptuvę...
skanaus... smile
Tess Tess 20234
2008-04-28 12:20 Tess 2011-09-11 05-49

Voveruska01 rašė: Pasidalinsiu labai paprastų, o svarbiausia sočių, salotu receptu:
Apvirti brokoliai, virti kiaušiniai, pomidorai + mėgstamiausias majonezas.

Tokių galima nusipirkt rimi, bet savos gamybos daug skanesnes, kaip sakoma, jokių E, tirštiklių ir standiklių nereikia smile

Šiandien darysiu. smile
Vakar vėl kepiau šokoladinį pyragą.
Na koks man jis skanus. Šiandien per pusryčius darbe dabaigiau. smile
Greitai išvykstu atostogų, tai bus gėda maudymuką užsidėti smile
Pradėsiu tik salotų lapus graužti.
J
Jurgitele_ 132
2008-04-28 12:22 Jurgitele_ 2011-09-11 05-49

Voveruska01 rašė: Pasidalinsiu labai paprastų, o svarbiausia sočių, salotu receptu:
Apvirti brokoliai, virti kiaušiniai, pomidorai + mėgstamiausias majonezas.

Labai mėgstu šitas salotas, bet brokolių neverdu, o tik pagarinu kelias minutes, jie labai greit paminkštėja, sako taip išlieka daugiau vitaminų. ir nereikia jokio garpuodžio, tinka ir paprastas puodas su verdančiu vandeniu, ir ant jo uždėti kiaurasamtį (ar kaip jis ten vadinasi, arba būna ant puodų specialūs priedai garinimui) su brokoliais.
2008-04-28 12:25 vvirginija1
Brokoliai - tai čia kitaip vadinami žiediniai kopūstai? smile
J
Joana 366
2008-04-28 12:29 Joana 2011-09-11 05-49

vvirginija1 rašė: Brokoliai - tai čia kitaip vadinami žiediniai kopūstai? smile

na nevisai... smile
žiediniai kopūstai dar vadinami kalafijorais
2008-04-28 12:37 vvirginija1 2011-09-11 05-49

Joana rašė:

vvirginija1 rašė: Brokoliai - tai čia kitaip vadinami žiediniai kopūstai? smile

na nevisai... smile
žiediniai kopūstai dar vadinami kalafijorais

Supratiau smile
2008-04-28 12:42 Voveruska01
Taip, brokolius apverdu tik kokia 1 minute smile O kalafijorus mėgstu irgi apvirti, o paskui apvoliojus tešloje iškepti. Valgyti galima su majonezo-kečupo-česnakų padažu.
Petronele Petronele 18330
2008-04-28 13:13 Petronele 2011-09-11 05-49

Voveruska01 rašė: Taip, brokolius apverdu tik kokia 1 minute smile O kalafijorus mėgstu irgi apvirti, o paskui apvoliojus tešloje iškepti. Valgyti galima su majonezo-kečupo-česnakų padažu.

O aš kalafiorus ne tešloje, bet džiūvėsėliuose apvolioju ir (apsižvalgom ar Elvusia su Rolanda negirdi smile ) ant sviestuko pakepu.
J
Joana 366
2008-04-28 13:16 Joana
Va jetau kiek kaloriju ir kaip riebu... smile
S
Soffy 9075
2008-04-28 13:20 Soffy
Tai jau tikrai, sąžinės jos neturi smile, laikas kelti dietų temą, pavasaris, o jos maitinasi kaip žiemą per pūgas ir šalčius:).
Petronele Petronele 18330
2008-04-28 13:27 Petronele 2011-09-11 05-49

Soffy rašė: Tai jau tikrai, sąžinės jos neturi smile, laikas kelti dietų temą, pavasaris, o jos maitinasi kaip žiemą per pūgas ir šalčius:).

Taip, taip, jau laikas būtų. Va, tik pabaigsiu tuos šokoladinius pyragaičius su riešutais ir jau pradedam laikytis. smile
Soffy, o Jūs išmokot dviračiu važiuot? Juk žadėjot su manim iki jūros palėkt. smile
S
Soffy 9075
2008-04-28 13:35 Soffy
Jei aš mokėčiau dviračiu važiuoti smile, tai galėčiau negalvoti apie jokias dietas ir pavasarius ir žiemas, būčiau tokia liekna kaip Petronėlė ir galėčiau valgyti irgi šokoladinius pyragėlius su ant sviesto keptais brokoliais smile.
Ach smile, kiekvienas mūsų turi neįgyvendinamų svajonių:).

Einu lauk iš šios temos smile , vėl valgyti noriu smile. Neseniai kažką valgiau smile, bet, matyt, tiek dietiško, kad net neprisimenu smile.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui