Petronele rašė:
Čeburekai, beliašai... viskas aliejuje...
O tai kaip tas GI sviestas, jau nebe madoj?
Man mama liepė rytoj pyragą iškepti. O aš taaaaaip tyyyyyngiu. Pasiūlykit kokį receptą "prostoje priprostoje", bet ir "vkusnoje privkusnoje" :)
Kepu šiemet tokį (jau gal 10 kart kepiau, nes turiu laaabai daug obuolių:)
Iš Tax-o
"Nr.5
Vailma
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti su mikseriu kol cukrus ištirps. Tada sudėti miltus ir vėl paplakti. Skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiuvėsėliais. Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis ant viršaus užpilti tešlą ir kepti 30 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Iškeptą pabarstyti cukraus pudra ar aplieti skystu šokoladu. Galima valgyti karštą su ledais
Labai paprastai ir greitai pasigamina, bet labai skanus"
Tik aš dar obuolius barstau cinamonu, į tešlą dedu romo kvapų ir truputį kepimo miltelių
Man labai skanu.
Ir jau "prostoje priprostoje"