urtele koki troškini su moliugu darei? nusipirkau moliuga, galvoju gausiu iš seses recepta kaip ji ten taise tuos koncervus su moliugu, pas ja ragavau labai skanu, o pasirodo ne ji taise o uošvienė, likau be recepto, moliugas stovi nenaudojamas
o aš šiadnien išmeginau kepti kepsniukus iš vištienos šlauneliu mėsos, kažkada draugė vaišino tai labai patiko, šiandien aš vaišinau kaimyne, tai irgi buvo nustebusi kad taip skanu, kad dar nemeginot pameginkit - nusieprkat šlauneliu mėsos (be kauliuko jau padavinėja, biški pigiau nei krutinėlės file) pamarinuojat su prieskoniukais (druska pipirai cesnakas ir pan.) tada i dziuveselius ir i keptuve (su aliejum aisku) dziuveseliai apskrunda tokia skania traškai plutele, o viduje ta vištiena lieka tokia sultinga - nepalyginsi su krutinėle, net Saulius valgė
, sakiau reikės dažniau kepti jei jau jis net valgo