Voveruska01 rašė: Kad jau užsiminėt apie liežuvį - taip užsimaniau virto su majonezu

Mmmm, skanu :) Sekmadienį virsiu
Žinau, kad kai kas dar kažkaip troškina su daržovėm, lyg tai grietinėle dar

Liežuvį - išverdu su pipirais, lauro lapais, svogūnu, daug česnako, supjaustau juostelėmis.
Ruošiu padažą: pakepinu smulkiai pjaustytus svogūnus, sudedu šiaudeliais (galima tarkuoti) morkytes ir cukiniją, pilu šiek tiek liežuvio sultinio, po keliatos minučių - sudedu liežuvį (jei reikia - dar prieskonių), po kokių penkių minučių - dedu grietinės, kas mėgsta - pomidorų padažo, maišant užbarstau miltų, kai padažas sutirštėja (iki norimos konsistencijos) ugnį išjungiu, palieku "prinokti". Valgyti maždaug už dešimties minučių su norimu garnyru.
Analogiškai darau - verdant kiaulaitės širdį arba jauno veršiuko širdį.