Kulinariniai receptai

2008-10-20 08:00 Voveruska01
Kažkur skaičiau, kad verta balandėlius pabandyti gaminti iš "garbanoto" kopūsto. Paveiksliuke gražiai atrodė, bet man asmeniškai gaila pinigų(vėl ta krizė smile ), nes skonis įtariu gausis tas pats smile Vis žadėjau pabandyti balandėlius su vynuogių lapais, bet vėl nespėjau -kol prisiruošiau, lapai nugeltonavo smile
O vakar po ilgos pertraukos pasigaminau tinginį, mmmm... Tuoj eisiu virt kavos smile
Petronele Petronele 18330
2008-10-20 08:10 Petronele 2011-09-11 06-00

Voveruska01 rašė: Kažkur skaičiau, kad verta balandėlius pabandyti gaminti iš "garbanoto" kopūsto. Paveiksliuke gražiai atrodė, bet man asmeniškai gaila pinigų(vėl ta krizė smile ), nes skonis įtariu gausis tas pats smile

Man labai skanu iš savojos kopūsto balandėliai. Skonis kitoks. O jei dar ryžius naudoji "jazmin" tai iš vis karališkas patiekalas gaunasi. Tikrai verta pabandyt. O paruošimas visas kaip paprastų balandėlių, tik gal kiek trumpiau apvirt juos reikia, jie minkštesni.
Aradija Aradija 10364
2008-10-20 16:51 Aradija
uh jau galvojau ketvirtadieni padarysiu balandeliu, bet mama sake cepelinu isvirs smile tai ka cia tie mano balandeliai pries cepelinus? smile vaziuosiu mamos apvalgyti smile
urtele urtele 13511
2008-10-21 07:30 urtele 2011-09-11 06-00

Aradija rašė: ka cia tie mano balandeliai pries cepelinus? smile vaziuosiu mamos apvalgyti smile

Žiūrėk , kad batelai nepradėtų spausti smile
Samajana Samajana 6091
2008-10-21 07:52 Samajana 2011-09-11 06-00

urtele rašė: Žiūrėk , kad batelai nepradėtų spausti smile

Čia kaip tik gerai, jeigu spaudžia tie bateliai.Juk tekėti ruošiasi .Labai rimtai pažiūrėjo į ateitį smile ir čia jinai specialiai smile .Jei batai moteriai spaudžia, tai jinai vaikšto įtempusi raumenis taip... cip cip cip greitai mindama ...ir nuo to ten ...chmmm...visose gerose vietose pas ją susiformuoja kaip ir specifinės ar nebūdingos normaliomis sąlygomis raumenų raukšlės smile ...
L
Linda6 11854
2008-10-21 08:09 Linda6
Kaip užsinorėjau cepelinų su virta kiauliena ir spirgučiais su grietine.......mmmmmm smile
L
Loreta13 30842
2008-10-21 08:10 Loreta13 2011-09-11 06-00

Linda6 rašė: cepelinų su virta kiauliena
O čia koks nors ypatingas receptas smile
Ne faršą į vidų dedate smile
Loreta Loreta 28574
2008-10-21 08:24 Loreta
Bet jūs, Loreta13, ir nesupratinga... Lindai6 pasinorėjo cepelinų dėl tų batelių spaudimo, o jūs taip proziškai... smile
Vis tik greičiausiai nesisapnavo jums tie vakarykščiai sapnai smile
L
Loreta13 30842
2008-10-21 08:33 Loreta13 2011-09-11 06-00

Loreta rašė: ir nesupratinga.
Tai jau tikrai :)))
Tai kad uždraudei tą kokteiliuką, tai likau ir be smagumo, ir be sapnų...
Daugiau tavęs neklausysiu:))
L
Linda6 11854
2008-10-21 08:42 Linda6 2011-09-11 06-00

Loreta13 rašė:

Linda6 rašė: cepelinų su virta kiauliena
O čia koks nors ypatingas receptas smile
Ne faršą į vidų dedate smile


Ne. Taip virdavo mano močiutė iš Žemaitijos.Išverdi kokią nors mėsą (kas mėgsta , kepenėles, plaučiukus) su trupučiu lašinukais, sumali, trupučiuką pipirų, druskos ir dedi į cepelinų vidų.Padažą pasidarai kokį nori.Geriausias - su spirgučiais ir grietine.Maniškiai viską suvalgo akimirksniu.
Loreta Loreta 28574
2008-10-21 08:46 Loreta 2011-09-11 06-00

Loreta13 rašė: Daugiau tavęs neklausysiu:))

Teisingai. Nebūtina klausyti neprotingų patarimų. Gal čia aš iš pavydo... Džino namuos neradau, vien tonikas smile
Petronele Petronele 18330
2008-10-21 08:56 Petronele 2011-09-11 06-00

Linda6 rašė: Ne. Taip virdavo mano močiutė iš Žemaitijos.Išverdi kokią nors mėsą (kas mėgsta , kepenėles, plaučiukus) su trupučiu lašinukais, sumali, trupučiuką pipirų, druskos ir dedi į cepelinų vidų.Padažą pasidarai kokį nori.Geriausias - su spirgučiais ir grietine.Maniškiai viską suvalgo akimirksniu.

Mes, irgi Žemaitijoj, su virta širdim darydavom. Mmmmmm... ir aš kaaaaaip užsinorėėėėėjau. smile
L
Linda6 11854
2008-10-21 09:01 Linda6
Jo. širdiniai cepelinai vadinasi.
urtele urtele 13511
2008-10-21 10:28 urtele 2011-09-11 06-00

Petronele rašė: su trupučiu lašinukais, sumali, trupučiuką pipirų, druskos ir dedi į cepelinų vidų.Padažą pasidarai kokį nori.Geriausias - su spirgučiais ir grietine.Maniškiai viską suvalgo akimirksniu.

Mes, irgi Žemaitijoj, su virta širdim darydavom. Mmmmmm... ir aš kaaaaaip užsinorėėėėėjau. smile[/quote]
Mergaitės, Jūs gal be pusryčių? smile Nebijot , kad rūbai susitrauks?
Aradija Aradija 10364
2008-10-21 11:04 Aradija 2011-09-11 06-00

urtele rašė:

Aradija rašė: ka cia tie mano balandeliai pries cepelinus? smile vaziuosiu mamos apvalgyti smile

Žiūrėk , kad batelai nepradėtų spausti smile


deja bateliai man niekada nespaudzia kur cia spaus kai kojos dydis 34? smile
urtele urtele 13511
2008-10-21 11:32 urtele 2011-09-11 06-00

Aradija rašė:
deja bateliai man niekada nespaudzia kur cia spaus kai kojos dydis 34? smile

Tada nėr ko baimintis smile
Aradija Aradija 10364
2008-10-21 12:15 Aradija
yra biski baimes kad i suknele galiu nebeilsyti po mamos cepelinu smile paguoda kad suvarstoma smile
Tess Tess 20234
2008-10-27 10:51 Tess
Gavau maišą antaninių obuolių smile Tiek daug nesuvalgysiu.
Galvoju orkaiteje iškepti, tik nemoku smile
Išimti viduriuką, apibarstyti cukrumi arba medumi. Ar taip? Kiek laiko kepti reikia?
I
IR68 268
2008-10-27 11:08 IR68 2011-09-11 06-00

Tess rašė: Gavau maišą antaninių obuolių smile Tiek daug nesuvalgysiu.
Galvoju orkaiteje iškepti, tik nemoku smile
Išimti viduriuką, apibarstyti cukrumi arba medumi. Ar taip? Kiek laiko kepti reikia?

Galima įdaryti su varške, irgi nieko išeina smile .
Elvusia Elvusia 19998
2008-10-27 11:21 Elvusia 2011-09-11 06-00

Tess rašė: Gavau maišą antaninių obuolių smile Tiek daug nesuvalgysiu.
Galvoju orkaiteje iškepti, tik nemoku smile
Išimti viduriuką, apibarstyti cukrumi arba medumi. Ar taip? Kiek laiko kepti reikia?

Jau buvau įdėjusi savo receptuką, tai kartoju:
išskaptuoju obuolio sėkliukes, ir pridedu varškės įdaro.
Bet dedu taip, kad ta varškė apdribtų ant obuolio kraštų.
Man taip gražiau ir skaniau :)
Į varškę mušu kiaušinį, dedu cukraus ir arba vanilinio cukraus, arba cinamono.
Gaunasi tokie pyragaičiai.
Kadangi obuoliai antaniniai - cukraus reiktų daugiau.
Iškeptus galima apibarstyti cukraus pudra.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui