Soffy rašė: Žiūrėjau parduotuvėje mascarponės sūrio sudėtį, nei varškės, nei sūrio ten nėra, parašyta - grietinė - 79 procentai riebumo sausoje medžiagoje, jei teisingai atsimenu, bet ne tame esmė, esmė, kad tai nėra varškės produktas?
Lygiai taip pat ir sūris Ricotto, irgi grietinė, tik ten rašo jau 40 procentų riebumas ir yra išrūgų šiek tiek.
Ką apie tai galvojate ir kas tiktų prie to torto, jei netinka uogos?
Vaje, Soffy, kas Jus privertė prijuostę užsirišti?
O varškės sudėties nežiūrėjot, ten bus tik pienas įrašytas. Sunku paaiškint tų sūrių skonį, jie yra kažkas tarp varškės ir grietinės, todėl ir pasakiau, kad vietoj jo tiktų separuota varškė, nes ji labai labai pertrinta, be grūdelių. Įmaišius į ją plaktos grietinėlės būtų pats tas. Bet čia toks taupus variantas, jei jau uogomis tortą gadinat :)) Su sūriu skaniau. Sūrio tortas skanus ir be jokių vaisinių priedų, nebent papuošimui.