Radau šiandien tokį paprastą, bet įdomų receptuką, išbandžiau ir jums rekomenduoju. Tik aš dariau ne su žuvim, o su vištienos faršu (nes šeimyna praėjusią savaitę turėjo net dvi žuvies dienas).
Petronele rašė: Radau šiandien tokį paprastą, bet įdomų receptuką, išbandžiau ir jums rekomenduoju. Tik aš dariau ne su žuvim, o su vištienos faršu (nes šeimyna praėjusią savaitę turėjo net dvi žuvies dienas).
Kaip skaniai atrodo :)
Ar atkreipėt dėmesį, kad kiekvienas ingridientas supjaustytas ant skirtingos spalvos lentelės?
Vos ne pagal VMVT reikalavimus :)
Negaliu nepasigirt.
Nežinau, kas man šiandien užplaukė, bet prie prabangaus mėsos kepsnio su daržovėmis nusprendžiau pagaminti desertą.
Merginos, kokios gavosi spurgos...
Na, burnoj tirpsta. Varškinės.
Net nežinau, kaip jos taip pavyko :)
Praeitą savaitgalį viriau - buvo kietos ir sausos. Varškę praeitą kartą naudojau iš pokelių.
Šiandien naudojau sveriamą varškę, tokią birią.
Spurgos - super :)
Jėėėėėėėzau kokia seilė nutyyyyyyyyso, bet aš palaikysiu Loretai kompaniją, nekepsiu ir nevalgysiu. Pasninkausiu... iki Velykų, iki meeto nepratempsiu.
Net pavydas jama. Pradžiai man reikėtų pradėti nuo puodų. Gal galit pasidalint patirtimi, kokius puodus reikia rinktis, kad būtų geri, ir ilgaaamžiški, ir ekonomiški naudojant. Gavau užduotį nupirkti kelis gerus puodus už kainą, kad dar ir maisto gamybai liktų. Pažiūrėjau internete- aprašymuose -visi l. geri
hm as turiu BEEM puodu rinkini- akropoli metalo amziuj pirkti, nesiskundziu bent jau labai lengvai plaunasi kai pridega
o siaip dar turiu viena berghoff puoda toki sunku lyg anglies skaitosi - ui jame super darzoviu troskiniai ir plovas gaunasi