radau tokį receptuką- pakankamai nesudėtingas

Tik aš mieliau įdarui rinkčiausi grybus...
Kiaulienos mentė su oda 1,5kg
Brokoliai 200g
Svogūnai 50g
Česnakai 15g
Druska 10g
Malti pipirai 1g
Aliejus 50g
Brendis 50g
Paruošimas:
Kiaulienos mentę pamušame, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogūnais ir česnakais, apšlakstome brendžiu ir marinuojame apie 6val.
Brokolius susmulkiname, dedame per vidurį mėsos, susukame vyniotini, ir surišę virve, dedame į skarda, apipilame aliejumi, ir uždengę aliuminio folija, kepame orkaitėje 170°C apie 1val.
Tada nuimame foliją ir dar kepame 190°C apie 30min.
Galima valgyti kaip karštą arba šaltą patiekalą.