Kulinariniai receptai

2009-08-04 15:00 Voveruska01
kukurūzas su sviestu smile kažkaip nepatraukliai nuskambėjo. Nors aišku skonio reikalas - tie amerikiečiai dar ne to prisigalvoja smile
Aradija Aradija 10364
2009-08-04 15:27 Aradija
na palyginus su macdonaldo sumustiniu - man tikrai skaniau tie kukuruzai smile smile smile tad tu amerikieciu skonio tikrai nenuspesi smile
Elste Elste 27356
2009-08-04 15:30 Elste 2011-09-11 06-22

Aradija rašė: na palyginus su macdonaldo sumustiniu - man tikrai skaniau tie kukuruzai smile smile smile tad tu amerikieciu skonio tikrai nenuspesi smile


na kai kurių lietuvių skonis irgi nenuspėjamas smile kai valgo bulvinius tarkuotus blynus arba cepelinus su duona smile
Aradija Aradija 10364
2009-08-04 15:37 Aradija 2011-09-11 06-22

Elste rašė: na kai kurių lietuvių skonis irgi nenuspėjamas smile kai valgo bulvinius tarkuotus blynus arba cepelinus su duona smile

na mano ziniomis taip valgo tik rusai smile
Elste Elste 27356
2009-08-04 15:39 Elste 2011-09-11 06-22

Aradija rašė:

Elste rašė: na kai kurių lietuvių skonis irgi nenuspėjamas smile kai valgo bulvinius tarkuotus blynus arba cepelinus su duona smile

na mano ziniomis taip valgo tik rusai smile


gal smile bet pažįstu taip valgantį žemaitį smile
Aradija Aradija 10364
2009-08-04 15:42 Aradija
ai visokiu keistuoliu pasitaiko - be to zemaitis zemaiciui nelygus - pazystu kelta zmoniu rusiskais vardais - nemokanciu rusiskai nei zodzio ir taip gerai zemaiciuojanciais kad net neitarsi kad rusas - va kaip cepelinus valgo neklausiau smile
Elste Elste 27356
2009-08-04 15:44 Elste 2011-09-11 06-22

Aradija rašė: ai visokiu keistuoliu pasitaiko - be to zemaitis zemaiciui nelygus - pazystu kelta zmoniu rusiskais vardais - nemokanciu rusiskai nei zodzio ir taip gerai zemaiciuojanciais kad net neitarsi kad rusas - va kaip cepelinus valgo neklausiau smile


smile smile smile tai gal tas pats smile
nors nea, tas kur pažinojau lietuvišku vardu ir pavarde, tik gal ne "rudas" žemaitis, nuo Raseinių mat smile
2009-08-05 00:20 vvirginija1
Užsisakiau virtuvinius puodus ir halogeninę krosnelę. Gal kas turit tokius ir jau išbandę savo kailiu?...kiek domėjausi yra cikloninės, konvekcinės, o šita halogeninė.., įdomu kuom skiriasi? šiaip krosnelė panaši į tą kur Loreta pirko, bet taip savo atsiliepimais ir nepasidalijo.. smile
www.arvico.lt/products.html
Loreta Loreta 28574
2009-08-05 00:56 Loreta 2011-09-11 06-22

vvirginija1 rašė: Loreta pirko, bet taip savo atsiliepimais ir nepasidalijo.. smile

Tu ko man miegot trukdai? Šantažu čia užsiiminėji...
Nepasidalino jai Loreta... smile Dar ir kaip pasidalino, tik ne visi mato smile
tax.lt/modules.php?name=Forums&file=v...
2009-08-05 01:01 vvirginija1 2011-09-11 06-22

Loreta rašė:
Tu ko man miegot trukdai?
Dar ir kaip pasidalino, tik ne visi mato smile
joooo.......ne visi ir dieną mato, o čia tokiu laiku... smile atsiprašau kad pažadinau iš gilaus miego... smile
P.S. kai pabusit parašykit ar dar ką nors bandėt kepti apart šonkauliukų.. smile
dianaaa dianaaa 1637
2009-08-05 09:14 dianaaa
I
IlonaD 6943
2009-08-05 09:21 IlonaD 2011-09-11 06-22

dianaaa rašė: Gal kas uogienių smile gyvenimas.delfi.lt/cooking/article.php?id=23133243


Man skaniausios uogienės tokios: braškes arba juoduosius serbentus sutrini su cukrumi, supilstai į maišelius arba indelius plastikinius - ir į šaldiklį. Žiemą atsitirpini - tai ir skonis, ir kvapas labai geri.
KJurate KJurate 6546
2009-08-05 09:23 KJurate
Loreta, prašau, pasidalinkite patirtimi: kas per "žvėris" ta cikloninė krosnelė. Aš virtuvėje turiu "viską" tik trūksta orkaitės, bet ji vietos užima daugiau nei aš ja planuoju naudotis, tai ieškau alternatyvos naujose technologijose. Ar galima šioje krosnelėje ir pyragą (tarkim obuolių) prakepti?
2009-08-05 13:23 vvirginija1 2011-09-11 06-22

KJurate rašė: Ar galima šioje krosnelėje ir pyragą (tarkim obuolių) prakepti?
Na kaip konsultantai pasakoja, tai laaabai skaniai pyragas iškepa.... ir sausainius galima prakepti per 10 min...O šiaip maistas tipo labai sveikas, nereikia nei aliejaus nei druskos, kas atrodo neįtikėtina, bet pažįstama turi tą cikloninę ar tai konvekcinę, tai tikrai naudoja ir labai patenkinti, ir kadangi biškelį prie ligų linkę tai tikrai nededa nei druskos nei aliejaus pila, ir tikrai sako atrodo kad būtų druskos, kadangi maistas pats savo išskiria natūralią druską.O va pyragų tai nebandė, tai tikrai būtų įdomu sužinoti jei kas nors bandė, kaip ten iš tikrųjų... Na ir tuo labiau kuom tos krosnelės skiriasi, nes dabar jau atsirado halogeninės...
Loreta Loreta 28574
2009-08-05 13:32 Loreta
Na, aš kols kas toje krosnelėje kepiau tik mėsą - šonkauliukus, sparnelius, kepsnius. Ką galiu pasakyti...
Skaniausiai gavosi tie apelsininiai šonkauliukai. Bet įtariu, kad tai apelsinų nuopelnas, o ne pačios krosnelės.
Joje maistas gaminasi labai greitai ir sveikai, nes nuteka visi riebaliukai, ir kepa karšto oro pagalba. Labai taupoma energija.
Kas nepatinka? Nepatinka tai, kad maistas neapskrunda. Na, gal pakepus ilgiau ir ant didesnio karščio ir apskrustų, tačiau ir sudžiūtų. Taigi sparneliai man išvis nepatiko.
Kitko dar nebandžiau. Galima ir pyragus, ir bandeles, ir tortus, ir pudingus kepti. Ir daržoves troškinti. Ir žuvį. Žodžiu - viską, tik ne sriubą virti.
Labiausiai tai man patinka į ją žiūrėti - taip gražiai pakši šviesytė, kai taupo energiją smile
Aradija Aradija 10364
2009-08-05 13:42 Aradija 2011-09-11 06-22

Loreta rašė: Labiausiai tai man patinka į ją žiūrėti - taip gražiai pakši šviesytė, kai taupo energiją smile

na bent jau vietoj kaledines eglutes bus galima panaudoti smile smile smile
2009-08-05 13:44 vvirginija1 2011-09-11 06-22

Aradija rašė:
na bent jau vietoj kaledines eglutes bus galima panaudoti smile smile smile
Tai čia du viename...ir vietoj eglutės, ir žiūrėk bežiūrėdamas tuo pačiu kalėdinį stalą pasiruoši....
urtele urtele 13511
2009-08-05 14:01 urtele 2011-09-11 06-22

Loreta rašė: Vidutinio dydžio bulves gerai nuplaunam, perpjaunam pusiau, vos vos išskobiam, pridedam daug labai smulkiai supjaustytų rūkytų lašinukų ar šoninės, trupučiukas druskos, dar galima truputį varškės įdėti, sviestuko lašelį. Įvyniojam į foliją - ir į žarijas.

Pabandėm gamtoje.Labai skanu. Bet noriu paklausti ar kiekvieną bulvę reikia atskirai į foliją suvynioti, nes man kai kurios ir į žarijas pateko. Bet angliukai, kaip suprantu, padeda virškinimui. smile
Z
zaika 3663
2009-08-05 14:09 zaika
aš vyniočiau kiekvieną atskirai, kažkaip patikimiau smile
volgadon volgadon 4395
2009-08-05 14:11 volgadon
Parašysiu patiekalą, kurį gamini valandą, o suvalgai per tris minutes.
Imam bulves nemažas, geriau pailgos formos, nuplaunam.Pjaustom plonom riekelėm.Ne skersai, o išilgai.Kad riekė ilga būtų.Pamirkom padruskintam vandenyje.Tada iš tų riekelių-lapelių darom rožes.Nesunkiai pasidaro, persmeigiam krapštuku.Skardą ištepam aliejum ir rožes aliejum ištepam ir į įkaitintą orkaitę.Garnyro gražumas prie kokios mėsos.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui