Na, aš kols kas toje krosnelėje kepiau tik mėsą - šonkauliukus, sparnelius, kepsnius. Ką galiu pasakyti...
Skaniausiai gavosi tie apelsininiai šonkauliukai. Bet įtariu, kad tai apelsinų nuopelnas, o ne pačios krosnelės.
Joje maistas gaminasi labai greitai ir sveikai, nes nuteka visi riebaliukai, ir kepa karšto oro pagalba. Labai taupoma energija.
Kas nepatinka? Nepatinka tai, kad maistas neapskrunda. Na, gal pakepus ilgiau ir ant didesnio karščio ir apskrustų, tačiau ir sudžiūtų. Taigi sparneliai man išvis nepatiko.
Kitko dar nebandžiau. Galima ir pyragus, ir bandeles, ir tortus, ir pudingus kepti. Ir daržoves troškinti. Ir žuvį. Žodžiu - viską, tik ne sriubą virti.
Labiausiai tai man patinka į ją žiūrėti - taip gražiai pakši šviesytė, kai taupo energiją