zaika rašė: na va, dar bendradarbė pasufleravo, kad supjaustyt sukiniją 3 cm storio riekelėmis, išvalyti sėkliukes (gaunasi kaip boronkos) ir prikišti faršo su daržovėmis, kepti orkaitėje ir pabaigoje užbarstyti fermentinio sūrio. sakė irgi skanu. reiks bandyti visus receptus, nes cukinijų pas mamą šiemet labai daug priaugo, tai ir įdeda kiekvieną kartą lauktuvių
tai jau... kai įdeda, paskui suk galvą, kur padėti
(man irgi uošvienė taip vis įdeda).
Dar galimas toks skrandžio apgavimas, kai kepi cukiniją tešloje, o galvoji kad žuvį valgai.
Tai išplaki tešlą kaip miltiniams blynams (miltai, kiaušinis, pienas, druska), įpjaustai česnako į tą tešlą (ar tarkuotą sumeti), tada cukinijos giežinėlius pavolioji ir kepi aliejuje. Skonis - žuvies.
Nu tipo vegetariškas patiekalas, kai apgauni save - valgai daržoves, skonis žuvies.
(dar žinojau tokį, kai valgai daržoves, o skonis šnicelio).