Kulinariniai receptai

lemone lemone 1159
2009-08-19 16:54 lemone
Širingai dekoju Amanda smile
O alyvuogės būtinai turi būti juodos?
Juodų nemėgstu, riebios jos kaip tai, o žalios netinka?
lemone lemone 1159
2009-08-19 18:18 lemone
Parašysiu kaip dariau salotas.
Nedėjau paprikos( nemėgstu) ir kinietiško kopūsto, vietoje juodų alyvuogių dėjau žalias,
produktų nemaišiau, petražolių neturėjau, dėjau džiovintą baziliką.
Išėjo labai skanios salotos( čia ne tik mano nuomonė)
Dabar darysiu kol atsibos.
Dar kartą ačiū Amanda smile
2009-08-21 20:14 vvirginija1
Nagi šeimininkės patarkit, kaip nesveriant atseikėti gramais, reikia po 250 g aliejaus, acto ir cukraus. Kad mililitrais tai man būt lengviau, o čia gramais...? smile
Individas Individas 8613
2009-08-21 20:34 Individas 2011-09-11 06-23

vvirginija1 rašė: Nagi šeimininkės patarkit, kaip nesveriant atseikėti gramais............. cukraus.

Nugi visai lengva, Padedi maišelį cukraus, ji gražiai išlygini ir kirvių į keturias puses. Vat tau ir dušimtai penkiasdešimt. smile
Petronele Petronele 18330
2009-08-21 20:58 Petronele
Ar nesat matę p/c pirkti Phyllo tešlos? Tokia plona kaip popierius, gal didmiesčiuose bent būna?
A
Alina55 11024
2009-08-21 20:59 Alina55 2011-09-11 06-23
[quote=vvirginija1][/quote]
1 stiklinė (250 ml):

Miltų = 160g
Krakmolo = 200g
Cukraus = 200 g
Grietinės = 250g
Aliejaus = 230 g
Actas = 250 g
Ištirpinto margarino = 180 g
Grietinėlės = 250g
Kondensuoto pieno = 200g
Džiūvesėlių = 125g
Manu kruopų = 200g
Razinų = 160g
Aguonų = 150g
Riešutų = 130 g
Aradija Aradija 10364
2009-08-24 19:09 Aradija 2011-09-11 06-23

Petronele rašė: gal didmiesčiuose bent būna?

hm išsikraustei? ar tu čia iš užsienio nori kad tau parvežtų? smile
Petronele Petronele 18330
2009-08-24 20:14 Petronele 2011-09-11 06-23

Aradija rašė: hm išsikraustei? ar tu čia iš užsienio nori kad tau parvežtų? smile

Neišsikrausčiau, bet kad mūsų kaime nėra smile O gal BIGe yra, pažiūrėk smile
I
IlonaD 6943
2009-08-24 20:15 IlonaD 2011-09-11 06-23

Petronele rašė: Ar nesat matę p/c pirkti Phyllo tešlos? Tokia plona kaip popierius, gal didmiesčiuose bent būna?


O ką iš jos ruošiatės daryti?
Petronele Petronele 18330
2009-08-24 20:23 Petronele 2011-09-11 06-23

IlonaD rašė: O ką iš jos ruošiatės daryti?

Prekmursko gibanicą norėčiau išsikept.
I
IlonaD 6943
2009-08-24 20:27 IlonaD 2011-09-11 06-23

Petronele rašė:

IlonaD rašė: O ką iš jos ruošiatės daryti?

Prekmursko gibanicą norėčiau išsikept.



Jau tešlos pavadinimas man skambėjo kaip "abrakadabra", o dar patiekalo pavadinimas... smile
Petronele Petronele 18330
2009-08-24 20:37 Petronele 2011-09-11 06-23
[img]http://2.bp.blogspot.com/_6Z9XZX_kRSc/ST6xkJ8p9BI/AAAAAAAAATI/ZaUKXyKXR48/s400/PB200211.JPG[/img]
Vienas sluoksnis graikiškų riešutų, kitas - aguonų, paskui dar uobolių ir dar vienas - varškės.
Galima bandyt ir pačiai tą tešlą daryt, tik kad ją iškočiot reikia iki popieriaus plonumo, baisiai sudėtinga atrodo.
I
IlonaD 6943
2009-08-24 20:39 IlonaD 2011-09-11 06-23

Petronele rašė: [img]http://2.bp.blogspot.com/_6Z9XZX_kRSc/ST6xkJ8p9BI/AAAAAAAAATI/ZaUKXyKXR48/s400/PB200211.JPG[/img]
Vienas sluoksnis graikiškų riešutų, kitas - aguonų, paskui dar uobolių ir dar vienas - varškės.
Galima bandyt ir pačiai tą tešlą daryt, tik kad ją iškočiot reikia iki popieriaus plonumo, baisiai sudėtinga atrodo.


Vajetau, kaip skaniai atrodo smile
Petronele Petronele 18330
2009-08-24 20:52 Petronele 2011-09-11 06-23

IlonaD rašė: Vajetau, kaip skaniai atrodo smile

Paieškokit tešlos Šiauliuose smile
Loreta Loreta 28574
2009-08-24 20:53 Loreta
Jetau, kokia patraukli ta gibanica. Ir receptukai su visom tešlom yra
forelle.blogas.lt/kepejai-be-stabdziu-prekmursko...
Elvusia Elvusia 19998
2009-08-24 20:59 Elvusia 2011-09-11 06-23

Loreta rašė: Jetau, kokia patraukli ta gibanica. Ir receptukai su visom tešlom yra
forelle.blogas.lt/kepejai-be-stabdziu-prekmursko...

Kaip čia su ta sąžine? Ką?
Tokiu metu sužadint apetitą? Čia jau taip reikia?
Einu, apversiu šaldytuvą aukštyn kojom.
Petronele Petronele 18330
2009-08-24 21:02 Petronele 2011-09-11 06-23

Loreta rašė: Jetau, kokia patraukli ta gibanica. Ir receptukai su visom tešlom yra
forelle.blogas.lt/kepejai-be-stabdziu-prekmursko...

Mačiau aš, kad jie patys darosi, bet man kažkaip nesinori su ja žaist, o ir nepasidarysi jos tokios "kaip priklauso":


Anksčiau tikrai esu mačius kažką panašaus Maximoj, bet dabar neberandu niekur:
Loreta Loreta 28574
2009-08-24 21:02 Loreta 2011-09-11 06-23

Elvusia rašė: Kaip čia su ta sąžine? Ką?
Tokiu metu sužadint apetitą? Čia jau taip reikia?
Einu, apversiu šaldytuvą aukštyn kojom.

Tai, Elvusiuk, vadinama grūdinimu maistu.
Apversk tą šaldytuvą porą kartų, ir uždaryk.
Pasijausi kaip Marytė... smile
Elvusia Elvusia 19998
2009-08-24 21:05 Elvusia 2011-09-11 06-23

Petronele rašė:
Mačiau aš, kad jie patys darosi, bet man kažkaip nesinori su ja žaist, o ir nepasidarysi jos tokios "kaip priklauso":

Įdomu įdomu, kas gi dirba virtuvėje su teptuku, skirtu dažymui? :))))
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui