Kulinariniai receptai

Elvusia Elvusia 19998
2009-08-28 00:17 Elvusia 2011-09-11 06-24

individas rašė:
Nu nereikia taip jautriai reaguoti. Aš ką į žvėrį panašus? :))
Bet jei labai norisi rugsėjo 3 gali įskelt į ausį.:)

Už genutes norėčiau brūkštelt tau "grūšią" :)
Individas Individas 8613
2009-08-28 00:42 Individas 2011-09-11 06-24

Elvusia rašė:
Už genutes norėčiau brūkštelt tau "grūšią" :)

Vadinasi laukiu.:)
Atlaikysiu jau tą "grūšią" :)
Elvusia Elvusia 19998
2009-08-28 07:41 Elvusia
Nu tu duodi. Užteršei šventą mums temą. Tai viena :))
O antra, vietoj to, kad sakytum, na ne genutės, ne genutės jūs, tu pasiruošęs atlaikyti "grūšią" :)
Teks užskust. Nieko nebus.
Petronele Petronele 18330
2009-08-28 07:46 Petronele 2011-09-11 06-24

individas rašė: Nu aišku,prie keptuvės ne visi su aukštuoju išsilavinimų stovi.:))

Vieni gimsta indus plauti,
kiti gimsta vadovauti :)

Prašyčiau nesumenkinti "plaunačiųjų" pastangų siekiant virtuvėje geriausių rezultatų. "Jokio skirtumo" - gera šeimininkė taip nesako. Geriau pasilikim prie savo išvestos teorijos kuria puse vyniot tą foliją, vyniojant ne "bele kaip", manau, vis vien mėsa skanesnė turėtų būti :))))
Individas Individas 8613
2009-08-28 08:04 Individas 2011-09-11 06-24

Elvusia rašė: Nu tu duodi. Užteršei šventą mums temą. Tai viena :))
O antra, vietoj to, kad sakytum, na ne genutės, ne genutės jūs, tu pasiruošęs atlaikyti "grūšią" :)
Teks užskust. Nieko nebus.

Aš ir neturėjau, būtent jūsų, sakydamas genutės, tai buvo atsakas į Wyšniuko žinutę.
Tai kad, nenado lia,lia.:)

Petronele rašė: Geriau pasilikim prie savo išvestos teorijos kuria puse vyniot tą foliją, vyniojant ne "bele kaip", manau, vis vien mėsa skanesnė turėtų būti :))))

Nu aišku,nudobtas buivolas skanesnis, nei pagauta varna.:))
zulaime zulaime 610
2009-08-28 08:56 zulaime
Labas rytas,nebesiginčykit nuo ryto,geriau pasidalinkit kas kokią mišrainę skanią žinot smile
Z
zaika 3663
2009-08-28 08:59 zaika
man patinka šita:
virtus kiaušinius supjaustau kubeliais, įtarkuoju fermentinio sūrio, įpjaustau pievagrybių, įspaudžiu česnakų ir išmaišau su majonezu. labai patinka su kepta duona
zulaime zulaime 610
2009-08-28 09:01 zulaime 2011-09-11 06-24

zaika rašė: man patinka šita:
virtus kiaušinius supjaustau kubeliais, įtarkuoju fermentinio sūrio, įpjaustau pievagrybių, įspaudžiu česnakų ir išmaišau su majonezu. labai patinka su kepta duona

pievagrybiai žali smile
Z
zaika 3663
2009-08-28 09:07 zaika
nu, juos nuvalai, nuplauni ir supjaustai žalius. jie tokie grybai, kad gali ir žalius. pagrinde visur dedami žali
M
manila 625
2009-08-28 10:26 manila
o ka skanaus patartumet pasigamint is vistienos kumpeliu?
zulaime zulaime 610
2009-08-28 11:24 zulaime 2011-09-11 06-24

manila rašė: o ka skanaus patartumet pasigamint is vistienos kumpeliu?


morkos,pupelės,poras,vištiena ir majonezas man tai lb skanu
Elvusia Elvusia 19998
2009-08-28 11:44 Elvusia 2011-09-11 06-24

zulaime rašė:

manila rašė: o ka skanaus patartumet pasigamint is vistienos kumpeliu?


morkos,pupelės,poras,vištiena ir majonezas man tai lb skanu

Nerekomenduočiau pupelių :)
Jos sunkiai virškinamos. O vištiena - atvirkščiai. Toks kompotas labai apkrauna skranduką.
Z
zaika 3663
2009-08-28 11:47 zaika
o aš vietoj pupelių naudoju sojų pupeles, nes jos vidurių nepučia... smile
S
Sandra_v 4581
2009-08-28 11:54 Sandra_v
Iš vištienos salotos bent jau man baisiai skanios: agurkas žalias sutarkuotas, skrebučiai kubeliais supjaustyti, majonezas ir vištiena, dar kelios alyvuoges jei patinka, daugiau del vaizdo smile
Girele Girele 9675
2009-08-28 13:49 Girele 2011-09-11 06-24

Elvusia rašė: Na, nežinau, mergaitės. Bet mane dabar pakonsultavo žmogiukas, kuris, manau daugiau išmano fizikinius dėsnius.
Tai jis sako: "Jeigu blizgia dėsi į išore, ji atspindės šilumą ir kepinys keps lėtai ir netolygiai. Jeigu dėsi į vidų - ji atspindės jau sukaupta šilumą kepinyje, neišleis jos iš gaminio o šilumos iš orkaitės sklindančios į gaminį neatspindės."

Man patinka šie pamąstymai :)

Aš - žinau apie šituos dėsnius, tik kažkaip suabejojau dėl pusės...
Nes vieną kartą (senokai jau) kepiau didelį kepsnį, tai sarmatą aptūrėjau smile - svečiai sėdi prie stalo, laukia kepsnio, o jis, bjaurybė, visą valandą ilgiau kepė, nei paprastai - vien dėl to, kad foliją ne ta puse buvau susukusi (ten tokia technologija buvo, kad mėsą susuki keliuose folijos sluoksiuose ir kepa=troškinasi )...
Ačiū...
zulaime zulaime 610
2009-09-01 13:08 zulaime
Artėja pasisedėjimas ir turiu tokių mažučių krepšiukų sumuštiniams. Kokio ydaro į juos prigrūsti, kad skanu būtų
Girele Girele 9675
2009-09-01 13:18 Girele 2011-09-11 06-24

zulaime rašė: Artėja pasisedėjimas ir turiu tokių mažučių krepšiukų sumuštiniams. Kokio ydaro į juos prigrūsti, kad skanu būtų

Lašiša+svietelis+citrina
Pikantiška mišrainė (sūris su kiaušiniu)
Tarkuotos morkos su majonezu+silkė
Varškė, trinta su prieskoniais (pagal savo skonį), aš - dedu česnako...
Tuno (lašišos) paštetas+alyvuogė
ir pan. -- ką mėgstate...
zulaime zulaime 610
2009-09-01 13:59 zulaime 2011-09-11 06-24

Girele rašė:

zulaime rašė: Artėja pasisedėjimas ir turiu tokių mažučių krepšiukų sumuštiniams. Kokio ydaro į juos prigrūsti, kad skanu būtų

Lašiša+svietelis+citrina
Pikantiška mišrainė (sūris su kiaušiniu)
Tarkuotos morkos su majonezu+silkė
Varškė, trinta su prieskoniais (pagal savo skonį), aš - dedu česnako...
Tuno (lašišos) paįtetas+alyvuogė
ir pan. -- ką mėgstate...


Dėkoju bandysim smile
Tess Tess 20234
2009-09-06 15:49 Tess
Turiu silkės, morkų, svogūnų, pievagrybių.
Reikia padaryti 2 patiekalus. smile
Petronele Petronele 18330
2009-09-06 16:23 Petronele 2011-09-11 06-24

Tess rašė: Turiu silkės, morkų, svogūnų, pievagrybių.
Reikia padaryti 2 patiekalus. smile

Nu tu duodi. Jei bent kirvį dar turėtum, tai galėtum antram patiekalui sriubos išvirti :)

zulaime rašė: Artėja pasisedėjimas ir turiu tokių mažučių krepšiukų sumuštiniams. Kokio ydaro į juos prigrūsti, kad skanu būtų

3-4 rūšių sūriai (labai tinka keptas varškės sūris, tiks pelėsinis, čederis, žodžiu - pagal skonį). Sūrį supjaustyti mažais kubeliais, įberti kepintų lazdyno riešutų puselių, viską užpilti "padažiuku": medus + citrinos sultys. Proporcijos - pagal skonį. Dar labai tiktų įdėti kokio pikantiško prieskoniuko, visai nedaug.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui