Kulinariniai receptai

Tess Tess 20234
2009-09-06 16:26 Tess
smile
Kirvio dėja neturiu.
Mąstau apkepinti morkas su svogūnais ir pomidoru padažu. Bus silkė kaimiškai, atrodo.
Ir dar svogūnus su grybais. Turėtu buti visai ir nieko. smile
Ir dar 2 buteliai degtinės, net jeigu bus ir neskanu, niekas nepastebės smile
Individas Individas 8613
2009-09-06 16:30 Individas 2011-09-11 06-24

Tess rašė:
Ir dar 2 buteliai degtinės,

Mažai,prie tokio kiekio visi pojūčiai tik paaštrėja. smile
Tess Tess 20234
2009-09-06 16:32 Tess
Velnias, nepagalvojau. Prieš tai dar šampano bus.
Tai gal kaip nors suvalgys? smile smile
Individas Individas 8613
2009-09-06 16:53 Individas
Čia jau reikia pagal formulę skaičiuoti:
Svečių skaičių dauginam iš alko kiekio,visą tai dalinam iš promilių skaičiaus kraujyje ir traukiam valgio kiekio šaknį. smile
2009-09-06 16:58 vvirginija1 2011-09-11 06-24

Tess rašė: smile
.Ir dar svogūnus su grybais.
Dadedat grietinės, pipiriukų, druskytės.., arba netgi tokį patį troškinį kaip ir silkei su pomidorų padažu...Ir vsio, skanu.. smile smile
Tess Tess 20234
2009-09-06 18:30 Tess
Iškepiau šokoladinį pyragą. smile Įdėjau migdolų drožlių šį kartą.
Manau, kad atleis man mano silkę smile
Z
zaika 3663
2009-09-07 10:43 zaika
nusprendžiau pasigaminti suši, radau daug filmuotos medžiagos, bet niekur nerandu tikslaus nurodymo kiek pilti to ryžių acto ir kokiu santykiu skiesti su vandeniu jį. gal kas galit pasidalinti, ką dedat į vidų ant ryžių kaip įdarą?
zulaime zulaime 610
2009-09-07 11:29 zulaime 2011-09-11 06-24

zaika rašė: nusprendžiau pasigaminti suši, radau daug filmuotos medžiagos, bet niekur nerandu tikslaus nurodymo kiek pilti to ryžių acto ir kokiu santykiu skiesti su vandeniu jį. gal kas galit pasidalinti, ką dedat į vidų ant ryžių kaip įdarą?


man teko gaminti,tai iš akies įpyliau,bet aš su vandeniu tai neskiedžiau užvirinau , cukrus ištirpo tada į ryžius, ir visai nieko gavosi,o į vidų tai man skaniausia su lašiša
I
IlonaD 6943
2009-09-07 11:38 IlonaD
zaika, būkite tikra lietuvė - pridėkite mėsos, arba faršo, arba šoninės kokios. smile
urtele urtele 13511
2009-09-07 12:33 urtele
Gal turit kokį mišrainės receptėlį žiemai, kad sudėti šias daržoves:
Turiu 3kg agurkų, morkų, 1,5kg-paprikos, svogūnų, deja nebeturiu pomidorų. smile
2009-09-07 12:42 vvirginija1 2011-09-11 06-24

urtele rašė: Gal turit kokį mišrainės receptėlį žiemai, kad sudėti šias daržoves:
Turiu 3kg agurkų, morkų, 1,5kg-paprikos, svogūnų, deja nebeturiu pomidorų. smile
Jei norit aštrios mišrainės tai galima daryti tokią, tik čia be morkų. Proporcijas prisitaikykite pagal save:
5 kg agurkų, 1 kg paprikų, 1 kg svogūnų, 2 česnako galvutės, 4 v.š. druskos, 1 stikl acto, 1 stikl. aliejaus.
Viską supjaustyti kuo smulkiau ir sudėjus prieskonius palikti 1 val (bet galima ilgiau) kol išsiskirs sultys. Tada sudėti į stiklainius, juos dėti į puodą su vandeniu ir pakaitinti užvirus vandeniui kokį 15 min.Išėmus užsukti dangtelius. Bet galima ir šiaip viską pakaitinti puode ir tik tada sudėti į stiklainius.
Z
zaika 3663
2009-09-07 12:45 zaika 2011-09-11 06-24

IlonaD rašė: zaika, būkite tikra lietuvė - pridėkite mėsos, arba faršo, arba šoninės kokios. smile


tai kad norisi jau kažko kitokio, nes kaip tikra lietuvė mėsą praktiškai kiekvieną dieną valgau, tai, sakau, reikia pabandyt ką nors netradiciško, nors iš manęs kulinarė...
Z
zaika 3663
2009-09-07 12:46 zaika
Zulaime, o lašišą žalią ar sūdytą dėjai?
2009-09-07 12:54 vvirginija1 2011-09-11 06-24
Urtele, o jei susiorganizuotumėt pomidorų tai pabandykit tokią mišrainikę, aš dariau tai patiko.
4 kg pomidorų, 1 kg morkų, 1 kg svogūnų, 1 kg virtų pupelių, 2 v.š. druskos, 10 v.š. cukraus, 1 stikl aliejaus, 8 v.š. acto, prieskonių.
Svogūnus supjaustyti žiedais. Morkas sutarkuoti ir su svogūnais pakepti aliejuje. Pupeles išvirti. Pomidorus panardinti minutei į verdantį vandenį, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Į indą dėti pomidorus, virtas pupeles, kepintas morkas ir svogūnus, druską, cukrų ir 20-30 min kaitinti. Baigiant supilti actą. Karštą supilstyti į stiklainius ir uždaryti.
N
nika21 917
2009-09-07 13:00 nika21 2011-09-11 06-24

zaika rašė: nusprendžiau pasigaminti suši, radau daug filmuotos medžiagos, bet niekur nerandu tikslaus nurodymo kiek pilti to ryžių acto ir kokiu santykiu skiesti su vandeniu jį. gal kas galit pasidalinti, ką dedat į vidų ant ryžių kaip įdarą?


http://sushimenu.ru/index.php?id=143
Z
zaika 3663
2009-09-07 13:05 zaika
ačiū, Nika21, pradėsiu studijuoti apie suši
dzine dzine 142
2009-09-07 15:18 dzine
Sakykite,kaip panaudojate likusi saslyka? smile vel liko prikepto kalnas,gaila mest, o kai praeita karta i plova idejau seimyna ispeike ,vis del to prieskoniai ir dumo kvapas savo daro....
Z
zaika 3663
2009-09-07 15:19 zaika 2011-09-11 06-24

dzine rašė: Sakykite,kaip panaudojate likusi saslyka? smile vel liko prikepto kalnas,gaila mest, o kai praeita karta i plova idejau seimyna ispeike ,vis del to prieskoniai ir dumo kvapas savo daro....


atšildau ir su ryžiais duodu valgyt smile
blackgate blackgate 3815
2009-09-07 15:28 blackgate
Man tai šašlykai antrą kart šildyt iš vis netinka, nes kažkaip pasikeičia skonis, o be to kaži ar taip sveika, o jei dar kažkur įmaišius, į kokį plovą ar troškinį, tai iš viso maistą pagadina. Tai dažniausiai šašlykus sukertam šaltus, su kokiu nors karštu priedu.
Z
zaika 3663
2009-09-07 15:33 zaika
niekas ten man nesusigadina... čia kaip kam patinka greičiau smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui