žinokit ir vėl kepiau obuolių pyragą
nu dar skanesnis gavosi, nes pritrūkau kiaušinių, sviesto mažai turėjau - kuo mažiau visko dedi, tuo skanesnis gaunasi
obuolius tai tuos raudonus tokius minkštus sultingus dėjau (grafšteiniai). Tai jie ten sutirpo ir neliko, tik skonis jų jautėsi.
o dėjau tai vėl sviesto (ale tik pusę pakelio), kiaušinius tik du (nes daugiau neturėjau ir tingėjau eit į parduotuvę), tada ir cukraus mažiau (tik 2 šaukštus).
Tada pagalvojau, kad blyn, mažai tų kiaušinių gali būti, atsidariau šaldytuvą, apsižvalgiau, ir stvėrus pasukų pakelį, supyliau pusę
, dar pagalvojau, kad gal koks per skystas gausis, tai dar ir grietinės įvarvolinau porą šauktų. Tada dar vanilinio cukraus, miltų gerą stiklinę. Sumaišiau viską, įpjausčiau nuluptus obuolius, pamakalavau, apibarsčiau cinamonu ir į popierium ištiestą skardą suverčiau. Orkaitėn apie pusvalandį ir valgau.
Jeeeetau koks skanus
toks ir purus, ir lengvas, ir tik niamu niamu ir nebeliko