Kulinariniai receptai

2008-04-25 12:08 Kristiana__
Kaip marinuojat, pasipasakokit smile
A
AuraDa 458
2008-04-25 12:09 AuraDa
aisku atsibosta, dar galima kepsniu. O saslyku marinavimo budu irgi yra nemazai. Kazkada bandziau kept zuvies saslykus tai visai neblogai gavosi
2008-04-25 12:10 Kristiana__
Šviežios žuvies?
A
AuraDa 458
2008-04-25 12:10 AuraDa 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė: Kaip marinuojat, pasipasakokit smile


dazniausiai prieskoniai ir majonezas, kazkaip kitaip nedristu dar bandyt, nors gal keleta gabaleliu reiks pabandyt kokiam pomidoru padaze smile
Petronele Petronele 18330
2008-04-25 12:12 Petronele 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė: Nžnau, ką pagamint šeimynai smile Viskas įgrysę, atsibodę....

Kū planuojat valgyt savaitgalį?

Gal kokia Jūsų mintis užkibs smile

Aš tai vakar delfy receptuką nusižiūrėjai, kepsiu krūtinėlę su brie sūriu:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/food/arti...

O desertui tai nuo šitų pyragų seilės tysta:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/food/arti...
A
AuraDa 458
2008-04-25 12:12 AuraDa 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė: Šviežios žuvies?


nebutinai
tada dariau liktai ne sviezios, neblogas skonis gavosi, bet labai idomiai marinavau kazkaip su svogunu tyre, o kai iskepe jokiu svogunu nesijaute, bet dariau tik 1 karta, tai nelabai pamenu.
Siaip uzvakar orkaitej kepiau zuvies kepsnius (karbonadus)
2008-04-25 12:16 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

Petronele rašė:
O desertui tai nuo šitų pyragų seilės tysta:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/food/arti...


Tysta, sutinku, bet, kai pagalvoju, kad reiks virtuvėj plušt smile
2008-04-25 12:18 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

AuraDa rašė:

Kristiana__ rašė: Šviežios žuvies?


nebutinai
tada dariau liktai ne sviezios, neblogas skonis gavosi, bet labai idomiai marinavau kazkaip su svogunu tyre, o kai iskepe jokiu svogunu nesijaute, bet dariau tik 1 karta, tai nelabai pamenu.
Siaip uzvakar orkaitej kepiau zuvies kepsnius (karbonadus)


Viską čia skaniai parašei smile Tik vienas niuansas - nei žuvies, nei svogūno mano šeimai neįsiūlysi smile

Pikta aš šiandien smile dar tas suknistas maistas smile Kiek daug skanių receptukų nueina per niek, kai žmonės nevalgo kažko....
A
AuraDa 458
2008-04-25 12:20 AuraDa 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė:

AuraDa rašė:

Kristiana__ rašė: Šviežios žuvies?


nebutinai
tada dariau liktai ne sviezios, neblogas skonis gavosi, bet labai idomiai marinavau kazkaip su svogunu tyre, o kai iskepe jokiu svogunu nesijaute, bet dariau tik 1 karta, tai nelabai pamenu.
Siaip uzvakar orkaitej kepiau zuvies kepsnius (karbonadus)


Viską čia skaniai parašei smile Tik vienas niuansas - nei žuvies, nei svogūno mano šeimai neįsiūlysi smile

Pikta aš šiandien smile dar tas suknistas maistas smile Kiek daug skanių receptukų nueina per niek, kai žmonės nevalgo kažko....



Mėsėdžiai?

Aš irgi pati labai daug ko nevalgau, tai turiu nemažai problemu....
D
DaliaM 15
2008-04-25 12:21 DaliaM
baikit kalbet apie maista smile numirsim tuoj mes cia badu smile
urtele urtele 13511
2008-04-25 12:22 urtele 2011-09-11 05-49

Petronele rašė:

O desertui tai nuo šitų pyragų seilės tysta:
www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/food/arti...

Nu jeigu tuos pyragaičius iki liepos šlamsi, tai liepos mėn ne laivu turėsi plaukti, o krauliu. Aš tų pyragėlių sudėtines daleles po vieną geriau niam, niam ir kepti nereiktų. smile
2008-04-25 12:22 Kristiana__
ŽUVIES ŠAŠLYKAS

1 kg žuvies;
2 svogūnai;
1 citrina;
200 g rūkytų lašinių;
3 pomidorai;
3 šaukštai aliejaus;
druskos;




Nuvalytą žuvį supjaustykite gabaliukais. Iš smulkiai supjaustyto svogūno, tarkuotos citrinos žievės, citrinos sulčių ir druskos padarykite tyrę. Ja aptepkite žuvies gabaliukus. Palaikykite lėkštėje 30 min. Tada suverkite ant iešmo pakaitomis su lašinių gabaliukais, svogūno ir pomidorų griežinukais, gausiai apšlakstykite pakaitintu aliejumi ir kepkite ant žarijų.

Prie šių šašlykų tiekiamas aštrus pomidorų padažas.
2008-04-25 12:25 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

AuraDa rašė:
Mėsėdžiai?

Aš irgi pati labai daug ko nevalgau, tai turiu nemažai problemu....


Kai pati nevalgai, tai nieko baisaus smile Daug baisiau, kai turi gaminti kitiems be teisės pasirinkti smile
2008-04-25 12:26 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

DaliaM rašė: baikit kalbet apie maista smile numirsim tuoj mes cia badu smile


Nekalbėk už visus smile
urtele urtele 13511
2008-04-25 12:30 urtele 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė: Kai pati nevalgai, tai nieko baisaus smile Daug baisiau, kai turi gaminti kitiems be teisės pasirinkti smile

Duot tokiems į kailį. Kai darau balandėlius, tai vienas vaikas valgo lapus, o kitas - mėsytę. Kai kepu kotletus, tai leidžiu svogūnėlius išiminėti po vieną.., tame yra ir gerų dalykų ilgiau pamatai vaiką, pabendrauji.. smile
Petronele Petronele 18330
2008-04-25 12:30 Petronele 2011-09-11 05-49

urtele rašė: Nu jeigu tuos pyragaičius iki liepos šlamsi, tai liepos mėn ne laivu turėsi plaukti, o krauliu. Aš tų pyragėlių sudėtines daleles po vieną geriau niam, niam ir kepti nereiktų. smile

Aš to recepto net nebaigiau skaityt - paspringau seilėm smile
Ne vien tuos šlamšiu, dar Nieko_sau žadėjo vakar man receptuką kažkokį įdėti. smile
2008-04-25 12:33 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

urtele rašė: Kai darau balandėlius, tai vienas vaikas valgo lapus, o kitas - mėsytę. Kai kepu kotletus, tai leidžiu svogūnėlius išiminėti po vieną.., tame yra ir gerų dalykų ilgiau pamatai vaiką, pabendrauji.. smile


Ir neburčyja, ko čia pridėjai? smile
urtele urtele 13511
2008-04-25 12:41 urtele 2011-09-11 05-49

Kristiana__ rašė: Ir neburčyja, ko čia pridėjai? smile

Ne tik, dar klausia, kada išmoksiu kepti be svogūnų smile
A
Amanda 3804
2008-04-25 12:42 Amanda 2011-09-11 05-49
Petronėle, sako baisi mirtis, paspringimas seilėmis, vos nenumiriau, tiesa sakant vos nepaspringau, net recepto išsisaugot nepajėgiau smile

Urtele, o tu į kotletus svogūną sumalk, nebus ką rankioti ir valgys.


O jei rytoj kas virsit sultinį, galiu pasiūlyti prie sultinio pyragėlius, kurie labai greitai pasidaro. Jie panašūs į Nieko_sau roželes, tik su mėsa.
Reikia:
500 varškės
2 kiaušiniai
2 stikl miltų
druskos pagal skonį
pusę šaukštelio sodos
ir faršo (dėjau iš akies, tai net ir nežinau kiek jo ten buvo, gal puskilis)

Faršą pakepinat keptuvėje su priekoniais kokiais mėgstat, išminkot tešlą, iškočiojat blyną, jį ištepat faršu, suviniojat į ruletą, supjaustot 2 cm blynelius ir dedat į orkaitę kepti, kepat kol iškepa. Patikėkit, visai nieko.
2008-04-25 12:45 Kristiana__ 2011-09-11 05-49

urtele rašė: Ne tik, dar klausia, kada išmoksiu kepti be svogūnų smile


Amanda, o iškepa per kiek? smile

Skamba neblogai...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui