O aš darau tik iš šviežių bulvių (t.y. jokių virtų).Išspaudžiu bulvės.Tada skystį (kurį išspaudėme) nupilu, apačioje lieka krakmolas (nežinau ar teisingai lietuviškai), į tą krakmolą įpylų šiek tiek karšto vandens (tik ne ką tik užvirusio,nes tada iš krakmolo snarglėj gaunasi)ir išmaišau,po to gautą košę dedu į išspaustas bulves + druskos.Visada minkšti ir skanus.Bent jau man patinka.
individas rašė: Va taip skaitau ir galvoju.....Ryškiai reikia ženytis ant kokios buhalterės.Vaje, valgyčiau visokias picas, kotletus ir kitokius gardumynus.... Gal yra norinčiu?
Labai man tas lados puslapiukas patiko, skaitinėju dabar kavą gerdama. Labai paprastas sausainukų receptukas iš šaldytos sloksniuotos tešlos, išsikeps net individas:
http://www.say7.info/cook/recipe/149-Bantiki-iz.html