jofky rašė:
Forti rašė:
... ir bulvių traškučius darau...
Nuo tos vietos konkrečiau prašyčiau
rašau trečią kartą, nes sėdžiu su savo dama, o ji vis kažkaip sugeba išjungt :D žodžiu, paprasta čia, nulupu bulvę (galima nelupt, o tik nuplaut, bet man be luobelės skaniau)
tuomet labai plonai supjaustau riekelėmis, aš su skustuku "pridrožiu" tokių peršviečiamų beveik
(tiesa, dariau ir su storesnėmis, viskas gerai, tik ne taip trašku), tuomet sudėlioju ant lėkštės, teptuką (paprastą, ploną, tapymui pvz) padažau į aliejų ir perbraukiu kiekvieną riekutę, pabarstau druska ir turiu prisidžiovinus krapų, tai jais pabarstau, na ir viskas, kepa apie 5-7min. gaunasi traškūs, skanūs, o svarbiausia natūralūs (na bent be chemijos). Mano mažė labai mėgsta, tik mamka labai retai šiuo metu daro