Mano šeimoje irgi tokio nieks nemėgsta, paprasta grietinė gėriau. Tai prie keptu dažniausiai uogienė, klevų sirupas ar grietinė.
O tinginių varškėtukai be tokio padažo tiesiog ne skanu man.
urtele rašė: O šiaip ne tik spirgai nesveika, nesveika nei pienas, nei druska
Nei miltai :) Ir iš vis, pirmą kartą matau taip neskaniai atrodantį nesveiką maistą
Nepyk, Irute, už juokus, nu nežinau aš tų padažų varškėčiams, šiaip pliurpiu
Ot ir ne, yra ir varškės. O jūs norit varškėčius iš vienos varškės/ežiukus/abriedukus sulipdyti ir išvirti. Gal ir galima, bet čia jau kulinarinis talentas reikalingas.
IRUTE78 rašė:
Pritarkit, pritarkit, paskui kai cholesterolis pradės kilti, manęs galėsit paklausti dėl ko
Aš galiu pasakyti dėl ko per mažai valgote pieno produktų, gyvulines kilmės produktu ir per daug anliavandenių Spirgučiai čia nekalti Gelbėjimo ratai ant šonų, tabaluojantys pilvai ir suriebiejusios kepenys, tai viskas angliavandeniai. Jeigu gyvenimas nejudrus, net ilgųjų angliavandenių negalima valgyti
Lliucija rašė:
Ot ir ne, yra ir varškės. O jūs norit varškėčius iš vienos varškės/ežiukus/abriedukus sulipdyti ir išvirti. Gal ir galima, bet čia jau kulinarinis talentas reikalingas.
Varškė, kai gera, kieta, miltų visai nedaug reikia, svarbu gerai suformuoti