Tabeliss rašė:
ooo kebabuose tai tik vitaminai
pasakysiu jums, močiutė 91erių beveik, visą laiką valgo spirgus, mėsą, kepa ant taukų, ir kas įdomiausiai pas ją jokio cholesterolio
bet jin labai mažai valgo pieniškų produktų, ir duonos su saiku, jokių batonų ir jokių mielinių nevalgo
tai kažin kur tas cholesterolis slepiasi
Cholesterolis niekur nesislepia
tiesiog močiutė valgo pakankamai baltymų (gyvulinės kilmės), o baltymai tai transportas riebalams. Jeigu transporto trūksta arba jo nėra gaunam kamščius kraujagyslėse iš to cholesterolio, aš čia taip vaizdžiai
Sakant pienas,turima omeny yra visi iš pieno padaryti produktai. Pagal baltymų kiekį lyderis yra sūris, toliau varškė, grietinė, pienas.. Jeigu galvojat kad baltymų galima gauti iš daržovių, taip, galima, BET, kad suvirškinti augalinius baltymus reikia turėti organizme pakankamai gyvulinės kilmės baltymų nes iš jų susideda virškinimo fermentai. O svarbiausia, piene ir mėsoje yra 20 mums svarbių amino rūgščių, o daržovėse tik 12. 8 mūsų gyvybei svarbių amnorūgščių ten nėra