hm na as perku divella lakstus, bet manau ir sitie isitroskins padaziuke, na o tie du padazai speju ir yra baltas ir mesos padazas su pomidoru padazu
o del indo tai speju tiks, pas mus bare irgi atvirai keptdavo tik konvekcineje krosnyje, kadangi pas mane dujine paprastu paprasciausia be jokios konvekcijos tai as uzdengiu, bet siaip esu kepus ir paprastoje pyrago skardineje formoje, tik dugnas biski prisvilo bet pati lazanija visai skaniai iskepe
na biesmelis ir yra baltas padazas - as ji darau tai islydau sviesta i ji kraunu miltus pakepinu biskuti kad siek tiek pagelstu tada dar tuo metu itrupinu sultinio kubeli, o ant virsaus uzpilu piena ir verdu maisydama kol sutirsteja ai dar ibarstau siek tiek baziliko o pagal nuotaika ir kitokiu prieskoniu, ko tuo metu labiau norisi
kazkaip visada gaminu pagal nuotaika
o lakstu tai detu tik viena tiesiog vienu sloksniu lakstu iskloju skarda, paskui mesa suris, tada vel vienas sluoksnis lakstu padazas mesa suris ir taip kol telpa i forma
o tas italiskas padazas koks? esu maciusi parduotuveje to padazo iskarto su mesa, speju nebereikia vargintis kepinant farsa ir maisant, o be to tu lazaniju yra ivairausiu variantu - net vegetariskos, tai gal ir daro vien tik su tokiu padazu, paskaitykit padazo sudeti galu gale galima paragauti, jei jame yra pomidoru tai gal sumaisyti su farsu, o gal tiesiog ji pilti jau ant iskeptos lazanijos?