klotilda rašė:
Loreta rašė:
Bet ar bandėt kas kada nors ne kepti vištos gabaliukus, bet virti aliejuje? Nepasakyčiau, kad labai riebu, taukiukai (jei jų išvis yra) išsilydo, o pati mėsytė gaunasi labai sultinga, gražios išvaizdos ir spalvos. Ir skonis puikus.
Loreta, gal galima plačiau
Mėsytė prieš verdant tikriausiai jau turi būti paruošta su prieskoniais?
Ar reikia kur nors volioti (miltai, krakmolas)?
Aš ne Loreta, bet darau taip, man labai patinka, gal ir jums patiks.
Imu arba vištiena, arba kiauliena, nesvarbu. Supjaustau vieno kasnio gabaliukais ir kepu friturinėje, be jokių prieskonių, be jokių marinatų. Kad būtu naturalus mėsos skonis (keik jau ten yra to naturalumo). Gal tik prieš tai paruošiu iš visokių daržovių padažą, kokių tik turiu daržovių, ir jau ten pridedu visokių prieskonių, pačių mėgemiausių. Mano šeima mėgsta aštrumą, tai ir darau aštroką. Mėsyte iškepa labai greitai, iš friturinės ant servetėlės, kad trupučiuka nusivarvėtu aliejus, paskui į didelį bliudą, ant tos mėsos daržovių padašą, padažo daug turi būti. Ir psio, valgom su ryžiais.