IlonaD rašė: Elvusia, labai skanus tas kopūstas gavosi (ir atrodo nerealiai gražiai)_. Tik nemažai skysčio iš tos folijos ištekėjo. Įsisvaizduoju, kad kepant tešloje, tas skystis viduje lieka ir kopūstas labiau sultingas būna.. Kitą kartą reikės į tešlą vynioti. Gal galėtumėte iš atminties tešlos receptuką parašyti.
Ačiū.
Tešla pati paprasčiausia: vanduo ir miltai. Miltus šiam reikalui naudoju kuo pigesnius, nes ta kepurė paprastai lieka nesuvalgyta.
Tik ji turi būti kietoka. Vienam kopūstui apie 800 g miltų.
Iškočioti, įdėti kopūstą ir gražiai užlankstyti kraštelius, kad nebūtų nei tarpelio. Dėti į skardą ir pradžioje apkepti sausai, po to aplaistyti vandeniu ir į skardą įpilti vandens.
Tuomet tikrai visos sultys lieka ir būna nerealiai skanu.
Beje, mėsą kopūsto įdarui užplikau verdančiu pienu.