geriausiai karštam vynui tinka Engel Gluhwein, litrinis butelys. jo man atrodo tik rimi būdavo pirkti, maximoj nelabai, jis skirtas būtent šildymui. kiek teko bandyti tai tinkamiausias, aš tai dar citrinos deduosi, bet kiti kas mėgsta dar dedasi gvaizdikėlių.
atrodo butelys toks yra
www.mvalus.lt/alkoholiniai-gerimai/vynas-eng...
Loreta rašė: Ačiū, tai čia tas kalėdinis vynas tikriausiai.
Man atrodo, dar ir Kagoras tinka.
O gvazdikėliai tai nelabai patinka...
Tai dėkite kvepiančių pipirų,aš dedu ir pipirų ir gvazdikėlių,jei vynas raudonas sausas,tai dar dedu cukraus ,dėl stiprumo pilu spirito medicininio lašiuką
Man tai kalėdinis pašildytas vynas pats skaniausias su apelsino riekele (beje jis yra jau su prieskoniais ir papildomai nieko nededu).
P.S. kol ieškojau paveiksliuko, taip užsimaniau karšto vyno Mmmm
Beje, pastebėjau, kad daugumoje nuotraukų yra tas prieskonis, kurio pavadinimo nežinau ( na ta gėlytė), kažin kokį skonį jis suteikia? Ar tik nebus kartus?
ta žvaigždutė, jeigu neklystu, yra karambola (vaisius toks kaip žvaigždė), man ji labiau dekoratyvi, nes kažkada pirkau tortą papuoštą taip. pats vaisius yra skanus
Tai vat o kaip dėl to anyžiaus skonio? Kažkada kiniečiuose valgiau sriubą, kurioje buvo ta žvaigždutė. Bet sriuba man nepatiko būtent dėl kažkokio dominuojančio prieskonio - tuomet maniau (o gal aš klystu), kad būtent ta žvaigždutė ir yra tas man nepatinkantis prieskonis. Būtent todėl į vyną jo dėti nerizikuočiau