Vieną dieną užsimaniau špinatų, bet niekada nebuvau jų gaminusi. Pasiknisus po internetą ir paimprovizavusi pasigaminau puikų patiekalą, patiko visai šeimai
Uždedam virti makaronus, forma nesvarbi bet tik kietųjų kviečių ir pradedam gaminti padažą.
Nuplautus supjaustytus špinatus dedam į keptuvę su sviestu, kai jie sukrenta įspaudžiam česnako.
Šiek tiek dar patroškinam, galima 1-2 šauktus vandens iš makaronų katilo ipilti, druska, juodieji pipirai ir muskatas pagal skonį, suberiam išlukšrentas virtas mažas krevetes ( jos būna šaldytos po 200 gr Novaco lygtais), žinoma jas atlaidinau. Apšilo krevetės supilam 250 ml 10-13 proc grietinėlės, jau kai viskas verda sudėti tarkuoto sūrio aš turėjau Prezinent jis tarkuotas ir parduodmas. Paragaujat, jeigu nieko netrūksta sukratot nusausintus makaronus į padažą ir dar maišant pakaitinant 2-3 min. Kaip taisyklė makaronai išverda tuo pačiu metu kaip pasigamina padažas
Priklausomai nuo makaronų kiekio gaunasi 2 didelės porcijos apsirijimui